DC reálně chystá poměrně málo filmů. Které to jsou?

DC reálně chystá poměrně málo filmů. Které to jsou? | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 6 obrázků
Co chvíli slyšíme o tom, že se chystá nějaký další DC Film. Ve skutečnosti to ale k natáčení dotáhne jen zlomek projektů.

Před časem jsme to probírali. Ze studia Warner uniká velké množství zpráv o tom, že studio vyvíjí nejrůznější projekty. Jenže to, že jsou vyvíjené, ještě nutně neznamená, že je nakonec uvidíme také v kinech. Paralelně mezi sebou soupeří několik námětů, mezi těmi si studio vybere ty nejlepší a ani ty ještě nemají vyhráno – i ty stále ještě musí přesvědčit vedení o tom, že si zaslouží mnohamilionový rozpočet. Navenek to pak může působit, že je Warner nerozhodný a střídavě připravuje a naopak ruší celou řadu projektů. Tomu by měl být konec.

Podle informací serveru Revenger of the Fans (ex Latino-Review, Splash Report) se studio snaží daleko přísněji potírat veškeré úniky a co víc, dokonce prý chystá vlastní show, která bude pravidelně přinášet oficiální informace, aby bylo o všem jasno. Pokud k tomu skutečně dojde, tak to fanoušci DC superhrdinů jistě uvítají s otevřenou náručí.

Dále Revenge of the Fans mluví o filmech, které můžeme do budoucna od Warneru skutečně očekávat. Na internetu se alespoň jednou proslechlo o následujících projektech:

Kterých filmů se ale reálně dočkáme? Tenhle seznam je podstatně kratší. S jistou mají dorazit Aquaman, Shazam!, Wonder Woman 2, Suicide Squad 2, Flashpoint a The Batman. V blízké budoucnosti by pak měly být oficiálně ohlášené novinky k dalšímu filmu se Supermanem a k Nightwingovi. To by mělo být pro tuhle chvíli vše, o dalších projektech zatím definitivně rozhodnuto není.

Ještě loni v listopadu prý DC Films plánovaly teď na leden velké oznámení, během kterého bychom se dozvěděli podrobnosti o řadě chystaných filmů, včetně dat premiéry, režisérů apod. To by pro nás znamenalo novinky primárně o „Muži z oceli 2“ a o Nightwingovi. Pak ale přišla Justice League a její masivní neúspěch a všechno zamrzlo na mrtvém bodě. Stále bychom se ale měli v poměrně brzké době nějakého oficiálního oznámení dočkat, tak uvidíme, co vlastně Warner nakonec prozradí.

V komentářích dejte vědět, na který z oznámených filmů se těšíte nejvíc a u kterého z neoficiálně zmiňovaných by vás nejvíc mrzelo, kdyby se nakonec nerealizoval.

PS: Uvidíme, jestli údajně chystaný pořad od DC bude vypadat třeba nějak takhle:

Zdroje: Revenge of the Fans I, II

Shazam!

05.04.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 7

DC reálně chystá poměrně málo filmů. Které to jsou? | Fandíme filmu DC reálně chystá poměrně málo filmů. Které to jsou? | Fandíme filmu DC reálně chystá poměrně málo filmů. Které to jsou? | Fandíme filmu DC reálně chystá poměrně málo filmů. Které to jsou? | Fandíme filmu DC reálně chystá poměrně málo filmů. Které to jsou? | Fandíme filmu DC reálně chystá poměrně málo filmů. Které to jsou? | Fandíme filmu DC reálně chystá poměrně málo filmů. Které to jsou? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest