DC s budoucností údajně čeká na přijetí Justice League

DC s budoucností údajně čeká na přijetí Justice League | Fandíme filmu
Warner Bros.
Vydání má mít jisté jen několik málo filmů.

O kolika různých chystaných DC filmech jsme slyšeli? Tak schválně počítejte spolu se mnou: Aquaman, Shazam!, The Baman, Wonder Woman 2, Flashpoint, Cyborg, Green Lanter Corps, Muž z oceli 2, Sebevražedný oddíl 2, Gotham City Sirens, lovestory Jokera a Harley Quinn, Deathstroke, Nightwing, Batgirl, Jokerův origin, Justice League Dark, Justice League 2 a dost možná na nějaký ten kus ještě zapomínám. Pro komiksové příznivce je to každopádně docela slušná zásobička. Jenže ne tak zhurta.

Reportér serveru Variety před časem uvedl, že Warner bude do budoucna opatrný, a že vývoj jednotlivých filmů se hýbe kupředu jen velice pomalu a opatrně, protože studio s dalším velkým rozhodováním čeká na výsledky Justice League. Fanouškovský server Batman-On-Film pak přichází s vlastní troškou do mlýna a tvrdí, že uvedení mají jisté jen Aquaman, Shazam!, Wonder Woman 2 a The Batman. Všechny ostatní projekty mohou být pořád ještě kdykoliv zrušeny nebo zásadně přepracovány.

To je pochopitelný přístup, jen by si určitě Warner přál, aby se tolik informací o potenciálně zvažovaných projektech neobjevovalo předčasně na veřejnosti, aby pak fanoušci nebyli zklamaní, když na potenciální námět nakonec nikdy nedojde. V komentářích dejte vědět, u kterého projektu by vás nejvíce mrzelo jeho zrušení, pokud by přijetí Justice League skutečně mělo mít jakkoliv neblahé účinky.

Zdroje: Batman-On-Film, Meet The Movie Press

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest