Joker a Harley Quinn přinesou zvrácenou romanci

Joker a Harley Quinn přinesou zvrácenou romanci | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Margot Robbie pohovořila krátce o chystaném filmu s Jokerem a Harley Quinn.

Margot Robbie propaguje snímek Goodbye Christopher Robin a při té příležitosti se jí novináři přeptali také na chystaný snímek s Harley Quinn a Jokerem. Herečka uvedla, že jí moc těší, že film připravují Glenn Ficarra a John Requa, se kterými natočila už snímky Focus a Whiskey Tango Foxtrot. Pracovat se dvěma režiséry naráz ji baví a o obou pánech se domnívá, že jsou geniální a má je oba ráda. Dále Robbie uvedla, že má ráda romanci v jakékoliv podobě. Diváci podle ní mají rádi příběhy, ve kterých dvě postavy neváhají zemřít jedna pro druhou, což v případě Harley Quinn a Jokera platí doslovně. Celý jejich vztah je podle herečka tak nějak „zvráceně romantický“.

Řada diváků měla problém se vztahem Harley a Jokera už ve snímku Suicide Squad, kde jsme sledovali, jak je narušená doktorka posedlá mužem, který je vůči ní násilný a ještě si to vychutnává. Uvidíme, jestli se v dalších filmech podaří najít ve vztahu něco pozitivního, nebo se dál budeme prostě tvářit, že je podobný vztah naprosto bezproblémový. O chystaném snímku se proslýchá, že by měl připomínat Takové normální zabijáky a víme o něm, že by měl dorazit až po Suicide Squad 2, nicméně ne za příliš dlouhou dobu, aby studio pokud možno stihlo využít kontrakt, který má s oběma herci.

Galerie: 5

Joker a Harley Quinn přinesou zvrácenou romanci | Fandíme filmu Joker a Harley Quinn přinesou zvrácenou romanci | Fandíme filmu Joker a Harley Quinn přinesou zvrácenou romanci | Fandíme filmu Joker a Harley Quinn přinesou zvrácenou romanci | Fandíme filmu Joker a Harley Quinn přinesou zvrácenou romanci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest