Suicide Squad 2 dostane přísnější dohled

Suicide Squad 2 dostane přísnější dohled | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A Margot Robbie od natoční prvního dílu trpí pronásledováním stalkerů a výhružkami smrtí.

Z budoucích DC filmů je momentálně nejdál Shazam!, který se začne natáčet už v únoru. Následovat jej bude Sebevražedný oddíl 2. Pokračování komerčně úspěšné týmovky roztočí kamery podle všeho letos na podzim, kdy by všichni klíčoví herci konečně měli mít čas. Snímek režíruje Gavin O’Connor, který dostane na pomoc (nebo jako dohled, to už záleží na úhlu pohledu) silného producenta Michaela De Lucu, který má za sebou řádku silných oscarových projektů jako jsou Sociální síť, Moneyball nebo Captain Phillips. Pokud jde o komerční série, tak ty si ozkoušel společně s Padesáti odstíny šedi. A komiksovou tvorbu v budoucnu zkusí vedle Suicide Squad také společně se snímkem Cowboy Ninja Viking, kde si Chris Pratt zahraje opravdu hodně rozpolcenou osobnost.

Společně s De Lucou bude produkovat Charles Roven, který pracoval také na jedničce. Roven však už nemá úlohu globálního producenta všech DC filmů, kterou v minulosti zastával společně se Zackem Snyderem a Deborah Snyder. V tomhle ohledu se zdá, že DC Films volí nový kurz, kdy se každý projekt bude mít individuální dohled, místo toho, aby producenti svou pozornost rozmělňovali na větší množství snímků. Celkové směřování zastane vedení DC Films v podobě Waltera Hamady a kreativního šéfa DC Geoffa Johnse.

V hlavních rolích se mají vrátit Margot Robbie, Will Smith a Jared Leto, režíruje Gavin O’Connor a na scénáři vedle něj pracovali také Adam Cozad, Zak Penn a Anthony Tambakis. Nedávno se objevila také neoficiální zvěst, podle které by se ve filmu mohl znovu objevit Ben Affleck jako Batman, který se shodou okolností zná s režisérem O’Connorem, z jejich předchozí spolupráce na thrilleru Zúčtování.

První díl kritici rozdrtili a fanoušky rozdělil na vyhraněné tábory. To před časem komentoval režisér David Ayer, který připouští, že ho recenze „podřízly“, což mu komplikovalo práci na dalším filmu. Trochu mu to sebralo sebevědomí, což je pro režiséra problém, když máte přesvědčit štáb lidí o tom, že se vám společně podaří stvořit něco (konkrétně v tomhle případě snímek Bright), co prozatím existuje pouze v režisérově hlavě.

To ale není nic oproti tomu, co po premiéře prožívá Margot Robbie, představitelka Harley Quinn. Pronásledují ji stalkeři, chodí jí výhružky smrtí. Platí si detektivy, kteří výhrůžky prověřují a zvažují reálná rizika, platí si ochranku. Začíná se tak smiřovat s tím, že do budoucna zkrátka a dobře bude muset chtě nechtě točit značné množství blockbusterů, jen aby si podobné výdaje mohla dovolit. Jen proto, že se v roce 2016 objevila v kinech jako komiksová postava…

Na závěr skončíme trochu pozitivněji. Vedle hrané Suicide Squad 2 se chystá také animovaný snímek Suicide Squad: Hell to Pay, ve kterém členové týmu musejí riskovat životy, aby ukradli mystický artefakt dřív, než se k němu dostanou další superzločinci. Ze známějších jmen své hlasy propůjčili postavám Christian Slater či Greg Grunberg. V galerii najdete první obrázky.

Zdroje: THR I, THR II, Variety, BOF, ET Online

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Suicide Squad 2 dostane přísnější dohled | Fandíme filmu Suicide Squad 2 dostane přísnější dohled | Fandíme filmu Suicide Squad 2 dostane přísnější dohled | Fandíme filmu Suicide Squad 2 dostane přísnější dohled | Fandíme filmu Suicide Squad 2 dostane přísnější dohled | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest