Deathstroke dostane vlastní celovečerní film

Deathstroke dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Režírovat by měl autor úspěšné akční řežby.

V rámci DC se momentálně mluví hlavně o blížící se Justice League, občas padne zpráva o nějakém dalším chystaném filmu či postavě. Žádné novější zprávy nemáme momentálně o chystaném snímku s Batmanem. Nicméně v něm měl být jako hlavní záporák představen nebezpečný žoldák Deathstroke. Když však přišel k filmu Matt Reeves, plány se změnily a o Sladeu Wilsonovi najednou nebyla řeč. Nyní se však objevují nové a zajímavé zprávy.

Server The Wrap informuje o tom, že se chystá rovnou samostatný film s Deathstrokem, který by ho měl představit v rámci DCEU. Film by měl prezentovat Deathstrokea spíše jako antihrdinu, než jako čistého záporáka, jak bylo v plánu. Zajímavé je i jméno režiséra, kterého studio pro film uhání. Je jím Gareth Evans, režisér a scenárista akčního nářezu The Raid a jeho pokračování The Raid 2 (v originále Serbuan Maut, v češtině Zátah). Ten se zdá jako dobrá volba vzhledem k tomu, že Raid a jeho pokračování jsou označovány za jedny z nejlepších akčních moderních filmů.

Evans by měl film režírovat i napsat scénář. Co se týče obsazení, stále se počítá s Joe Mangianellem do hlavní role. Zajímavostí je, že studio Evansovi již dříve nabídlo režii Justice League Dark, tu ovšem Evans odmítl. Od Evanse uvidíme příští rok film Apostle, který vyjde na Netflixu. Na oficiální potvrzení všech informací si zatím budeme muset počkat, tak uvidíme, kdy snímek dorazí, vzhledem k tomu, jak má Warner nabitý komiksový program.

Zdroj: The Wrap

Galerie: 3

Deathstroke dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu Deathstroke dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu Deathstroke dostane vlastní celovečerní film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest