Flashpoint a další DC filmy oznámeny

Flashpoint a další DC filmy oznámeny | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Zrestartuje DC svůj filmový svět?

Zlatým hřebem večera byl během prezentace DC Films trailer na Justice League, ale co mu předcházelo, také nebylo k zahození. Největší pozornost sklidil úplný úvod, kdy se na obrazovkách objevily artworky s jednotlivými DC postavami (viz galerie) a především výčet chystaných DC filmů po Aquamanovi. Které to tedy jsou? Podle prezentace nás čekají Shazam!, Suicide Squad 2, The Batman, Justice League Dark, Flashpoint, Wonder Woman 2, Green Lantern Corps. a Batgirl (v žádném konkrétním pořadí).

Největší pozornost z výběru budí Flashpoint. To je klíčový událost v historii Flashových příběhů. Komiks napsal přímo Geoff Johns, kreativní šéf DC Comicsu a pojednává o tom, jak Flash cestoval do minulosti, aby zachránil život svojí matce. Když se ale vrátí do přítomnosti, je současnost noční můrou, Justice League neexistuje a Barry má co dělat, aby dal věci do pořádku, nebo se původnímu stavu alespoň přiblížil. Příběh vyšel v roce 2011 a sloužil jako příležitost k restartování celého komiksového světa DC. Příběh už adaptoval seriálový The Flash.

Samozřejmě nejde vyloučit, že studio nevyužije i ve filmech Flashpoint k tomu, aby změnilo některé zavedené pořádky. Zároveň se opravdu vyloženě nabízí, aby snímek o cestování v čase točil Robert Zemeckis, režisér Návratu do budoucnosti. Geoff Johns sice jeho angažování nepotvrdil, ale nedávno uvedl, že je to jeho nejoblíbenější režisér...

A co dalšího si můžeme z výčtu filmů vzít? Chybí v něm Black Adam, Gotham City Sirens, Muž z oceli 2, Cyborg, Nightwing a Justice League 2. Znamená to něco? Jsou filmy zrušené? Budou uvedené až za dlouhou dobu? Nebo jde o náhodu? A také je otázkou, nakolik vlastně podobnému výčtu můžeme věřit. Warner svoje komiksové plány oznamoval už několikrát a od té doby se nejednou poměrně zásadně změnily.

Tak či tak, v komentářích dejte vědět, jaký z ohlášených filmů vás láká nejvíc a jakým způsobem podle vás Flashpoint ovlivní celý svět DC?

Galerie: 3

Flashpoint a další DC filmy oznámeny | Fandíme filmu Flashpoint a další DC filmy oznámeny | Fandíme filmu Flashpoint a další DC filmy oznámeny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest