Lobo a Deadshot - Filmy, které nikdy neuvidíme?

Lobo a Deadshot - Filmy, které nikdy neuvidíme? | Fandíme filmu
Ani Jokerův origin z produkce Martina Scorseseho by neměl být nijak jistou záležitostí.

Na přelomu roku se objevily na Twitteru krátké zprávičky o tom, že Will Smith není nijak spojený se zamýšlenou sólovkou o Deadshotovi, popřípadě, že se snímek vůbec nechystá. A stejně by na tom měl být Lobo a Jokerův origin v produkci Martina Scorseseho také prý není ani zdaleka jistá záležitost. Zprávy přišly od nově začínající platformy Discussing Film, ale především od zavedeného Maria Roblese (ex Latino-Review, Splash Report…), který už v minulosti nejednu přesnou informaci přinesl. O Deadshotovi se naposledy mluvilo v roce 2016, o Lobovi ještě mnohem dřív, podobné zprávy tedy nejsou velkým překvapením, ať už jim budeme přikládat jakoukoliv důvěru.

Podstatné je spíš to, co Mario Robles dodává v další konverzaci. Warner připravuje celou řadu projektů současně. Ty se různě mění, konkurují si, zkrátka procházejí vývojem. Jen ty projekty, u kterých si je studio skutečně jisté, že stojí za zpracování, se reálně dostanou do produkce. Ostatní se dál přepracovávají nebo potichu zmizí v propadlišti dějin. To je poměrně normální proces, jaký funguje i u jiných studií. Potíž je v tom, že o komiksové filmy je velký zájem, takže je mezi médii o informace o rozpracovaných nápadech větší poptávka.

Veřejnost se o projektech dozvídá s hodně velkým předstihem, studiu se příliš nedaří komunikovat, že jde pouze o náměty (které se klidně mohly probírat třeba jen na jednom jediném jednání, ze kterého nic dalšího nebylo) a navenek to celé může působit, že ve studiu vládne zmatek a chybí jasné směřování. O tom samozřejmě můžeme polemizovat na základě jiných potíží, které DC Films vykazují, nicméně pokud jde o nepřeberné množství „chystaných“ filmů (v jednu chvíli jich bylo dokonce snad 18), tak si zkrátka pamatujte, že se v mnoha případech bavíme o hodně raných úvahách, ze kterých nemusí vzejít vůbec nic konkrétního.

Zdroje: Discussing Film, MFR I, II, III

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest