Justice League Dark: Vrátí se Doug Liman?

Justice League Dark: Vrátí se Doug Liman? | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Režisér je otevřený nové spolupráci.

Jedním z dlouho připravovaných filmů ze světa DC je Justice League Dark. Film však již několik let provázejí problémy sehnat tvůrce, který by byl schopný u filmu vydržet déle, než pár měsíců. V roce 2015 měl napsat scénář a případně režírovat Guillermo Del Toro, to však padlo a později k projektu přistoupil Doug Liman, jen aby v květnu 2017 opět odešel kvůli problémům s nedokončeným scénářem.

Liman nyní propaguje svůj nový seriál Impulse, který byl vytvořen pro Youtube Red, a v rámci toho byl právě on dotázán serverem Screen Rant na to, zda by byl ochotný se za současných okolností (vedení DC Films prošlo značnými změnami) k projektu opět vrátit. Liman se vyjádřil takto:

„Jsem pro tuto možnost otevřený. Mám svůj vlastní osobitý styl, kterým dělám věci, a nemám rád, když je musím dělat podle někoho jiného. Mojí hlavní filmařskou výzvou vždy bylo dělat něco originálního, ale zároveň velmi úspěšného na vysoké komerční úrovni, což si myslím, že se nám se seriálem Impulse podařilo. Bylo by velmi zajímavé něco takového udělat ve světě DC, pokud se objeví ten pravý materiál.“

Liman tak evidentně nad šancí zapojit se do světa DC nezlomil hůl. Vzhledem k tomu, že však jeho příštím filmem by mohlo být pokračování Edge of Tomorrow, je otázka, za jak dlouho by byl filmu k dispozici. JL Dark stále figuruje na seznamu filmů, které mají být v nejbližší budoucnosti uvedeny, a tak se nejspíše studio bude poohlížet po někom s volnějším programem. 

Justice League Dark je v komiksech tým temných antihrdinů, kteří navzdory svým osobním démonům společně bojují proti mocným nadpřirozeným oponentům. Nechybí důraz na magii a inspirace hororem. Podle starších zpráv by se ve filmu měli objevit John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, Deadman a Etrigan, ale možná také Spectre, The Floronic Man nebo Zatara. Původní scénář od Guillerma del Tora neměl pojednávat o zrodu týmu, podrobnosti o jednotlivých postavách jsme přinesli ve starším článku.

Zdroj: Screen Rant

Galerie: 4

Justice League Dark: Vrátí se Doug Liman? | Fandíme filmu Justice League Dark: Vrátí se Doug Liman? | Fandíme filmu Justice League Dark: Vrátí se Doug Liman? | Fandíme filmu Justice League Dark: Vrátí se Doug Liman? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest