Flashpoint: Ben Affleck odmítl režii, ale našla se náhrada

Flashpoint: Ben Affleck odmítl režii, ale našla se náhrada | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Čeká nás Flash ve výrazně komediálním provedení?

John Francis Daley a Jonathan Goldstein vstoupili do vyjednávání o natáčení snímku Flashpoint, tedy filmu, ve kterém bude hlavním hrdinou Flash (Ezra Miller), ale měly by se v něm objevit i další postavy ze světa DC. Pánové společně natočili ne moc povedenou novou verzi Bláznivé dovolené, brzy bude uvedena další jejich bláznivá komedie, Noční hra. Za sebou mají scénář k Šéfům na zabití 1 a 2, avšak jejich největším úspěchem je dodnes scénář k chválenému Spider-Manovi: Homecoming, u kterého byli také kandidáty na režii.

Spekuluje se o tom, zda najmutí obou pánů znamená, že bude snímek výrazně komediální. Zároveň však Variety uvádí, že režie byla nabídnuta také Benu Affleckovi (odmítl), který jako komediální tvůrce proslulý není. Zmínka o Affleckovi je zajímavá i v dalších ohledech. Potvrzuje tahle nabídka, že jej skutečně ve filmu uvidíme jako herce, jak se delší dobu proslýchá? Nebo si naopak jeho odmítnutí můžeme vykládat jako další znamení toho, že jeho vztahy se DC Films jsou stále vlažnější a vlažnější?

Připomínáme, že přípravy Flashpointu se táhnou už poměrně dlouhou dobu a nebyly vždy jednoduché. Prapůvodně měl film točit Seth Grahame-Smith, následně Rick Famuyiwa, pak se mluvilo o Robertu Zemeckisovi. Před časem se také začal psát scénář filmu úplně od nuly, přičemž úkolem byl pověřený Joby Harold (Král Artuš, Robin Hood). Vzhledem k náhlému vývoji se celkově zdá, že by Flashpoint mohl být dalším DC filmem po Aquamanovi, Shazamovi!, Wonder Woman 2 a Suicide Squad 2.

V komiksech je Flashpoint klíčová událost, během které Barry Allen (Ezra Miller) cestuje zpět v čase, aby zachránil svou dávno mrtvou matku. Jeho zásah ale vyvolá efekt motýlích křídel, a když se vrátí do přítomnosti opravdu hodně je toho ve světě superhrdinů jinak. Je pak právě na něm, aby dal věci opět do pořádku. Ve filmové podobě se prozatím neoficiálně šušká o tom, že by se ve filmu měla objevit Wonder Woman, potenciálně alternativní Batman – Thomas Wayne.

Zdroje: Variety

The Flash

16.03.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama
Info o filmu

Galerie: 7

Flashpoint: Ben Affleck odmítl režii, ale našla se náhrada | Fandíme filmu Flashpoint: Ben Affleck odmítl režii, ale našla se náhrada | Fandíme filmu Flashpoint: Ben Affleck odmítl režii, ale našla se náhrada | Fandíme filmu Flashpoint: Ben Affleck odmítl režii, ale našla se náhrada | Fandíme filmu Flashpoint: Ben Affleck odmítl režii, ale našla se náhrada | Fandíme filmu Flashpoint: Ben Affleck odmítl režii, ale našla se náhrada | Fandíme filmu Flashpoint: Ben Affleck odmítl režii, ale našla se náhrada | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest