Cyborg: S filmem se stále počítá na rok 2020

Cyborg: S filmem se stále počítá na rok 2020 | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Ray Fisher promluvil před fanoušky.

Studio Warner za poslední rok hodně měnilo své velkolepé komiksové plány. Aquaman se zpozdí, The Flash byl odložený na neurčito a Justice League 2 je podle všeho zrušená. Naopak studio začalo chystat celou řadu jiných projektů (The Batman, Suicide Squad 2, Muž z oceli 2, Black Adam, Batgirl, Gotham City Sirens). Řadu fandů tak mohlo napadnout, jestli ještě můžeme vůbec počítat s Cyborgem a Green Lantern Corps, dvěma snímky, které jsou ohlášené až na rok 2020.

Minimálně pokud jde o Cyborga, mělo by vše pokračovat dle plánu. Jeho představitel Ray Fisher vystoupil v Británii na akci City of Heroes a před fanoušky uvedl, že se film připravuje a počítá se s jeho premiérou v roce 2020.

Jinak o Cyborgovi nevíme zhola nic. V komiksech je Cyborg napůl člověk a napůl stroj, kterého jeho otec, geniální vědec, zachránil před jistou smrtí výměnou jeho poraněných orgánů a končetin za vyspělé robotické protézy. Ve svém kybernetickém těle se mladík mezi svými vrstevníky cítí jako odstrčená zrůda, proto odchází do ústraní a posléze se stává členem hrdinského týmu Teen Titans, který jej přijme za vlastního. V nejnovějším restartu DC Universe je jedním ze zakládajících členů Justice League. Kromě zvýšené síly a odolnosti dokáže Cyborg komunikovat se stroji a má ve svém těle zabudované nejrůznější zbraně.

Na plátně se zatím krátce mihl v Batman v Superman, kde jsme viděli, jak jej otec oživil s pomocí jedné z Kosmických kostek. Právě tyhle artefakty budou hrát klíčovou roli v letošní Justice League, kde má mít Cyborg stěžejní úlohu. Následně se měl hrdina objevit ve Flashovi, ale scénář se znovu přepisuje, takže je klidně možné, že se kybernetický bojovník znovu objeví až 2.4. 2020, na kdy je jeho sólovka ohlášená.

Zdroj: DC World

Galerie: 6

Cyborg: S filmem se stále počítá na rok 2020 | Fandíme filmu Cyborg: S filmem se stále počítá na rok 2020 | Fandíme filmu Cyborg: S filmem se stále počítá na rok 2020 | Fandíme filmu Cyborg: S filmem se stále počítá na rok 2020 | Fandíme filmu Cyborg: S filmem se stále počítá na rok 2020 | Fandíme filmu Cyborg: S filmem se stále počítá na rok 2020 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest