Batgirl: S filmem se stále počítá, Whedon chystá scénář

Batgirl: S filmem se stále počítá, Whedon chystá scénář | Fandíme filmu
Přípravy dalšího batmanovského filmu jsou stále v plném proudu.

Nějaký čas po premiéře Justice League se objevily poplašné zprávy, že její spoluautor Joss Whedon nebude nadále připravovat Batgirl. Entertainment Weekly kontaktoval své interní zdroje a zvěsti vyvrací. Batgirl se stále chystá. Joss Whedon momentálně píše scénář a počítá se s tím, že bude snímek režírovat.

Popravdě řečeno nejspíš ani nezní příliš pravděpodobně, že by přijetí Justice League mělo Whedonovu další spolupráci se studiem Warner nějak ovlivnit. Joss byl najatý, aby v časovém presu naskočil do rozjetého vlaku jako náhradník a vyplnil pokyny filmového studia. To splnil.

Batgirl je jednou z nejpopulárnějších ženských hrdinek ze světa DC komiksu. Nejdříve se Barbara Gordon objevovala čistě jako dcera komisaře Gordona, později se z ní stala maskovaná bojovnice se zločinem. V sérii New 52 se Barbara zotavila z vážného zranění páteře, které jí způsobil Joker, a kvůli kterému byla dlouhé roky upoutána na invalidní vozík. Znovu může chodit a znovu obléká kostým Batgirl, avšak trauma z paralyzujícího zranění ji stále budí ze sna.

Zdroj: EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest