Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště?

Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Margot Robbie rozhodně bude pokračovat jako Harley Quinn, ale stále není jasné, v jakém filmu. Dwayne Johnson má být padouchem Suicide Squad 2.

Je to sotva pár dnů co jsme mluvili o tom, že v rámci DC Films soutěží o pozornost studia Warner celá řada konkurenčních projektů, z nichž jen část se dočká nakonec realizace. Výborně je to vidět na příkladu Margot Robbie, charismatické mladé hvězdy, která se vedle blockbusterů posazuje také v charakterních dramatech, jež sbírají ocenění. Warner s ní chce spolupracovat za každou cenu i nadále, avšak podle serveru The Wrap stále není zřejmé, v jakém filmu ji uvidíme příště (a podle dřívějších informací je velice nepravděpodobné, že by projekty byly realizované všechny, dojde tak na jeden, dva). Podle Wrapu prý dokonce není stoprocentní ani to, že Robbie bude hrát v Suicide Squad 2, i když se natáčení snímku blíží a řada starších zpráv s ním Margot spojovala.

Nicméně i tak by měla být její účast právě v Sebevražedném oddílu 2 ze všech možných variant nejpravděpodobnější. Film se má začít natáčet už letos na podzim, až Will Smith dotočí sci-fi Gemini Man. Scénář píše režisér Gavin O’Connor a nedávno projekt získal nového producenta, Michaela De Lucu. Wrap také znovu tvrdí, že by si ve snímku vůbec poprvé měl Dwayne Johnson zahrát postavu Black Adama, jenž by měl být označený za zbraň hromadné destrukce, kterou musí Suicide Squad vypátrat a zajistit.

Druhou variantou má být snímek Birds of Prey. Birds of Prey je v komiksech čistě dámský tým hrdinek a antihrdinek, ve kterém krom Harley Quinn můžete potkat třeba Black Canary, Huntress či Oracle, která vlastně celý tým poskládala. Scénář píše Christina Hodson. A třetí variantou má být „Joker vs Harley“, jakási romance v duchu Pána a paní Smithových, akorát s Jokerem (Jared Leto) a Harley Quinn. Režii a scénář dostali na starosti Glenn Ficarra a John Requa, autoři Bláznivé, zatracené lásky, kteří spolupracovali s Margot už na filmech Focus a Americká reportérka.

Zajímavé je, že The Wrap jako alternativu vůbec nezmiňuje Gotham City Sirens, další dámskou týmovku, v tomto případě slouženou z kriminálnic Harley Quinn, Poison Ivy a Catwoman. Ještě v prosinci režisér David Ayer tvrdil, že na projektu stále pracuje, ale od té doby Netflix ohlásil, že Ayer natočí Bright 2 a o GCS jsme nic dalšího neslyšeli.

V komentářích můžete dát vědět, ve kterém z příběhů byste Margot viděli nejraději.

Zdroj: The Wrap

Galerie: 11

Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu Harley Quinn: V jakém filmu ji uvidíme příště? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest