Joker vs. Harley Quinn: Suicide Squad údajně bude mít další spin-off

Joker vs. Harley Quinn: Suicide Squad údajně bude mít další spin-off | Fandíme filmu
Warner Bros.
Dle aktuální zprávy Harley Quinn není nikdy dost. A proč David Ayer místo Suicide Squad 2 točí Gotham City Sirens?

Divoké zprávy ze stáje Warner neutichají. Po informacích o výměně Bena Afflecka je tu zpráva z výrazně méně spolehlivého zdroje. Server Screen Rant tvrdí, že kromě Suicide Squad 2 a Gotham City Sirens se chystá ještě jeden spin-off, ve kterém by se proti sobě postavili Harley Quinn a Joker. Počítá se s návratem Margot Robbie a Jareda Leta. Produkovat má šéf DC, Geoff Johns.

Zpráva zatím nebyla oficiálně potvrzena, avšak máme pro vás několik málo dalších novinek ze světa Suicide Squad. David Ayer prozradil, proč raději než Suicide Squad 2 točí Gotham City Sirens. Ayer uvedl, že má dcery a chtěl by natočit film, který by jim snad mohl pomoci spolu lépe vycházet. Snímek pojednává o třech ženách (Harley Quinn, Poison Ivy, Catwoman), které si uvědomí, že jsou silnější společně než každá zvlášť.

A pak je tu ještě krátké vyjádření Jareda Leta, který byl tázán na to, jestli se objeví v Suicide Squad 2. Ten odvětil, že o takových věcech nemluví. Podobně jako u Klubu rváčů říká první pravidlo Sebevražedného oddílu, že nikdy nemluvíte o Sebevražedném oddílu. Nedávno vyvrátila svou účast ve dvojce Cara Delevingne, což je pochopitelné, vzhledem k tomu, jak její záporačka Enchantress dopadla v prvním filmu.

Zdroje: IGN, Screen Rant I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest