Gotham City Sirens: David Ayer zrežíruje ženskou DC týmovku

Gotham City Sirens: David Ayer zrežíruje ženskou DC týmovku | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Po Suicide Squad režisér znovu spojí síly s Margot Robbie. Zároveň se chystá Suicide Squad 2 a spin-off s Deadshotem.

Suicide Squad si neodnesl dvakrát nadšené recenze, avšak jestli se něco dočkalo relativně univerzální chvály, byly to Margot Robbie jako Harley Quinn a Will Smith jako Deadshot. Už delší dobu se mluví o tom, že Robbie jako producentka chystá spin-off s Harley a dalšími ženskými záporačkami a teď konečně víme o projektu víc.

Film se má jmenovat Gotham City Sirens a oficiálně zatím nebylo potvrzeno, kdo by se v něm měl vedle Harley Quinn objevit. Pokud by se nicméně film inspiroval komiksovou předlohou, můžeme se těšit na Catwoman (tu asi netřeba představovat) a Poison Ivy. Ta je v komiksech geniální botanickou biochemičkou a zapálenou ekoteroristkou. Dokáže vytvářet jedy a omamné látky a pouhou silou vůle ovládat rostliny. V komiksech je také zodpovědná za to, že má Harley Quinn nadpřirozené schopnosti, tak třeba téhle dějové linky využijí i filmaři.

Margot Robbie je výkonnou producentkou, scénář píše Geneva Robertson-Dworet (nový Tomb Raider, Sherlock Holmes 3, Dungeons & Dragons), režírovat bude David Ayer (Suicide Squad, Železná srdce), produkují šéfové DC filmu Geoff Johns a Jon Berg. Zajímavé je, že se Ayer vrátil ke spolupráci s DC Filmem i po tom, co mu zásadně přestříhali jeho předchozí film. Je Ayer tak netečný nebo se snad podmínky ve studiu mění? Gotham City Sirens by se měly začít točit co nejdříve, nejspíš tedy po tom, co Ayer dokončí fantasy Bright, kterou společně s Willem Smithem chystají na rok 2017. Nejdřív tedy Sirény uvidíme v roce 2018.

A když je řeč o Willu Smithovi, s tím jsou šéfové studia zjevně spokojení taktéž, protože také on by měl dostat vlastní spin-off se zabijákem Deadshotem. To však neznamená, že se nikdy nedočkáme Suicide Squad 2. S filmem se pořád počítá, jen jeho přípravy jednoduše nejsou tak daleko, jako u Gotham City Sirens.

Co vy na to? Který ze tří chystaných projektů považujete za nejlákavější?

Zdroj: THR

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Gotham City Sirens: David Ayer zrežíruje ženskou DC týmovku | Fandíme filmu Gotham City Sirens: David Ayer zrežíruje ženskou DC týmovku | Fandíme filmu Gotham City Sirens: David Ayer zrežíruje ženskou DC týmovku | Fandíme filmu Gotham City Sirens: David Ayer zrežíruje ženskou DC týmovku | Fandíme filmu Gotham City Sirens: David Ayer zrežíruje ženskou DC týmovku | Fandíme filmu Gotham City Sirens: David Ayer zrežíruje ženskou DC týmovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest