Martin Scorsese vs. mimozemšťani, Jeremy Renner opět ve formě, Carl Weathers naposled před kamerou

Martin Scorsese vs. mimozemšťani, Jeremy Renner opět ve formě, Carl Weathers naposled před kamerou | Fandíme filmu
Squarespace
Schwarzenegger, Aniston, Affleck. Hollywoodské hvězdy natočily ty nejdražší reklamy roku.

Super Bowl je každoročně velký cirkus. Nejsledovanější televizní přenos roku je obsypaný celebritami, penězi. Část publika zajímá samotný fotbalový zápas, část chtěla vidět Usherovo hudební vystoupení, část se letos zajímala hlavně o to, zda se na stadion včas dostane Taylor Swift, aby stihla fandit svému příteli, který bojoval dole na trávníku. Celé dohromady to sledovalo 123 milionů diváků, což je druhý nejsledovanější přenos v historii americké televize po přistání Apolla 11 na Měsíci.

Z pohledu filmových fandů jsou nejzajímavější trailery na očekávané hollywoodské novinky. Letos byl výběr zajímavý celkem nabitý, v čele s prvním trailerem pro Deadpoola 3 (kompletní seznam trailerů je přiložený níže). Krom toho se objevila řada nejrůznějších reklam s hollywoodskými celebritami, za které inzerenti vyplázli balík. Než definitivně uděláme za Super Bowlem čáru, tady jsou ty nejzajímavější:

Martin Scorsese zrežíroval vlastní mini filmeček o invazi mimozemšťanů (a zahrál si v něm):

Další trailer láká diváky ke sledování kompletní filmové série Mission: Impossible. Reklama odkazuje na službu Paramount+, což se nás netýká, nicméně jestli vás trailer nalákal, můžete si momentálně všechny díly série pustit na službě SkyShowtime.

Nedávno nás v poměrně nízkém věku opustil Carl Weathers. Tahle reklama na nějaký sázkový nonsense je možná vůbec naposledy, kdy Carl stanul před kamerou.

Na Super Bowlu nesmí chybět Weathersův parťák z Predátora Arnold Schwarzenegger. Tentokrát si reklama s ním a Dannym DeVitem dělá legraci z toho, že má Arnie přízvuk:

Další staří parťáci, co si společně pro pár set tisíc stoupli společně před kameru, jsou Ben Affleck a Matt Damon. (Ti mimochodem chystají i nový společný film). Inzerují koblihy a nechybí u toho ani Benova manželka Jennifer Lopez:

A když už je řeč o zpěvačkách, na své si přišla také Beyoncé. To je sice primárně hudebnice, ale její reklama má rozpočet jako blázen a ještě odkazuje na Barbie, jeden z největších filmů loňského roku:

V reklamě na dovážku jídla se po čase opět sešli před kamerou přátelé Jennifer Aniston a David Schwimmer:

A skončit můžeme Jeremym Rennerem, který předvádí, že je po své děsivé nehodě opět mrštný jako Hawkeye:

A tady je ještě jednou seznam trailerů, které byly zveřejněny během Super Bowlu:

Titulní foto - Scorseseho reklama na Squarespace

Zdroje: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest