Deadpool & Wolverine: Trailer byl uvolněný v cenzurované podobě

Deadpool & Wolverine: Trailer byl uvolněný v cenzurované podobě | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Bude třetí Deadpoolův film uvedený ve dvou různých sestřizích, stejně jako tomu bylo u dvojky?

Když byl během Super Bowlu zveřejněný trailer pro novinku Deadpool & Wolverine, tak bylo v tu ránu potvrzeno, že Deapool bude i nadále mládeži nepřístupný parchant, který pro násilí a sprostá slova nejde daleko. Následně byl nicméně zveřejněný také cenzurovaný trailer, kde jsou problematické momenty vypuštěné.

V upoutávce určené primárně pro asijský trh jsou vynechaná sprostá slova, vtípek o análních hrátkách a krev. Je možné, že je tahle upoutávka určená pouze pro situace, ve kterých není možné pouštět plnohodnotný trailer. Ale kdo ví, třeba Disney už dopředu plánuje něco, jako Once Upon a Deadpool. Možná si ještě vzpomenete na tuhle cenzurovanou verzi Deadpoola 2, díky které mohl být film uvedený i v Číně a utržil nakonec o 51 milionů víc, než kdyby „sestřih pro děti“ neexistoval.

Krom okleštěné verze traileru se objevilo ještě několik drobnůstek: Aaron Stanford ukázal zákulisní fotku, na které se převléká do kostýmu mutanta Pyra. A Hugh Jackman sdílel „správný“ název filmu. Oba dva obrázky najdete dole v galerii. Tady si můžete přehrát všechny ostatní upoutávky, které byly během Super Bowlu zveřejněny.

Scénář napsali Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells a Shawn Levy. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni a Matthew Macfadyen. Datum premiéry je stanoveno na 25. července 2024.

Podklady a foto: Marvel Studios, Hugh Jackman, Aaron Stanford

Galerie: 3

Deadpool & Wolverine: Trailer byl uvolněný v cenzurované podobě | Fandíme filmu Deadpool & Wolverine: Trailer byl uvolněný v cenzurované podobě | Fandíme filmu Deadpool & Wolverine: Trailer byl uvolněný v cenzurované podobě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest