V hlavě 2: Emoce jsou zpátky v nové upoutávce

V hlavě 2: Emoce jsou zpátky v nové upoutávce | Fandíme filmu
Pixar
Pixarovka o emocionálním zrání uvnitř dětské hlavy dostala pokračování. Blíží se puberta.

Jedním z filmů, které během nedělního Super Bowlu uvedou svou novou upoutávku, bude také animák V hlavě 2 (Inside Out 2). Pixar už před pár dny jeden půlminutový spot uveřejnil, takže kdo ví, třeba bude během fotbalového zápasu vysíláno právě tohle video a nic dalšího už na nás nečeká. Každopádně jde milou krátkou ukázku, jež v rychlosti zrekapituluje, že emoce už byly v hlavě docela zajeté, ale pak přišla Úzkost a hodila jim do všeho vidle…

Hlásky v hlavě znají Riley jako své boty. Ale všechno se změní, až bude představena nová emoce: Úzkost. Ta v hlavním velíně všechno pořádně zamotá. A ačkoliv je nová, nedrží se zrovna zpátky. Radost, Smutek, Vztek, Strach a Nechuť měli všechno pod kontrolou, ale najednou je ve velíně demoliční četa a instaluje nový ovládací pult. Úzkost je navíc pouze první v řadě, další nové emoce následují v těsném závěsu.

Amy Poehler, Phyllis Smith a Lewis Black se vracejí jako Radost, Smutek a Vztek. Jako Strach nově bude promlouvat Tony Hale a jako Nechuť Liza Lapira. Jako Úzkost se k partičce připojila Maya Hawke. Režíruje Kelsey Mann, scénář napsala Meg LeFauve. Datum premiéry v českých kinech je stanoveno na 13. června 2024.

Podklady a foto: Pixar

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest