Godzilla x Kong: Nové imperium – Roztomilá štěňátka lákají na souboj titánů

Godzilla x Kong: Nové imperium – Roztomilá štěňátka lákají na souboj titánů | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Trailer za rohem, impozantní monstra na nových fotkách a podrobnosti o dosud nejnebezpečnějším oponentovi našich obřích bijců.

Studio Warner Bros. tradičně reklamní čas během Super Bowlu nekupuje. Svezlo se nicméně s celou trailerovou vlnou a zveřejnilo krátký spot, v němž psi převlečení do kostýmů Godzilly a Konga hrají americký fotbal. Celé je to prostříhané záběry z snímku Godzilla x Kong: Nové imperium (Godzilla x Kong: The New Empire) a končíme spolu s příslibem, že ve středu dorazí zbrusu nový, plnohodnotný trailer. Aneb fanoušci se namlsají, ale Warner se nemusí o pozornost prát s konkurencí.

Než trailer dorazí, pojďme si shrnout zajímavosti, které se v poslední době o filmu objevily. Jednak můžete vlézt dolů do galerie, kde už na vás čekají nejnovější plakáty a fotky. A pak jsou tu ještě informace, které prozradil režisér Adam Wingard.

Neřekl by, že jsou teď Godzilla a Kong vyloženě přátelé. Panuje mezi nimi křehké příměří. Godzilla vládne na povrchu, Kong v podzemním světě. Nový nepřítel, opičí král Skar, je nicméně tak mocný, že oba dva titáni opět budou muset spojit síly, pokud mají hrozbě čelit. Jejich spolupráci Adam přirovnává k akčním buddy komediím, kde případy vyšetřují nesourodé policejní dvojky. Tady to bude prý prakticky stejné. Až na to, že ústředními postavami jsou dvě gigantická monstra. Která nemluví.

Jestliže by Konga šlo popsat jako to nejlepší, čeho jsou schopní lidé, tak Skar je prý to vůbec nejhorší, co se v nás skrývá. Kvůli Skarově téměř lidské schopnosti páchat zlo prý půjde o dosud nejnebezpečnějšího nepřítele v celé dosavadní sérii. Nebude tak stačit jen to, aby se hrdinové spojili, ale budou muset také projít evolucí, jako když bojovníci v akčních mlátičkách musejí potrénovat, pokud si chtějí troufnout na svého úhlavního nepřítele. Godzillu čeká vyloženě fyzická proměna, uvidíme jej v několika různých podobách. A Kong si nasadí mocnou bojovou rukavici, kterou podle všeho postaví společnost Monarch z technologie, již získala po zastavení zločinné společnosti Apex.

Nezapomeňte se zítra stavit na nový plnohodnotný trailer. Níže je ochutnávka. V galerii najdete nové obrázky a tady jsou ostatní trailery, které byly zveřejněny během Super Bowlu.

Snímek Godzilla x Kong: The New Empire následuje po explozivním střetu Godzilly s Kongem. Zbrusu nové filmové dobrodružství postaví mocného Konga a obávaného Godzillu proti obří, dosud neodhalené hrozbě. Ta je ukryta uvnitř našeho světa a ohrožuje existenci Godzilly, Konga a nás všech. Nový epický film nám přiblíží historii Titánů, jejich zrod, tajemství Ostrova lebek a mnohem víc. Odhalí se nám mytická bitva, jež pomohla ukovat tato neskutečná stvoření a svázala navždy jejich osud s lidstvem. Režíruje Adam Wingard, v hlavních rolích vystupují Dan Stevens, Alex Ferns, Brian Tyree Henry, Rebecca Hall, Rachel House, Fala Chen nebo Kaylee Hottle.

Foto: Legendary Pictures / Warner Bros.

Zdroje: Empire, Games Radar I, II

Galerie: 6

Godzilla x Kong: Nové imperium – Roztomilá štěňátka lákají na souboj titánů | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Roztomilá štěňátka lákají na souboj titánů | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Roztomilá štěňátka lákají na souboj titánů | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Roztomilá štěňátka lákají na souboj titánů | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Roztomilá štěňátka lákají na souboj titánů | Fandíme filmu Godzilla x Kong: Nové imperium – Roztomilá štěňátka lákají na souboj titánů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest