Animals: Ben Affleck a Matt Damon chystají únos

Animals: Ben Affleck a Matt Damon chystají únos | Fandíme filmu
Miramax Films
Netflix přinese thriller, kde politikovi nezbude, než se pro záchranu syna vymáchat v bahně.

Není žádným tajemstvím, že Ben Affleck a Matt Damon jsou dlouholetí kamarádi. Není tedy divu, že tolikrát spolupracovali. Za Dobrého Willa Huntinga si odnesli scenáristického Oscara, vystupovali spolu v řadě filmů Kevina Smithe, připravili spolu sérii Project Greenlight, kde hledali filmařské talenty. Po řadě drobných setkání se spolupráce opět rozjela naplno před třemi lety, kdy spolu pánové napsali historický Poslední souboj v němž také vystupovali. Následně dokonce rovnou založili dohromady produkční společnost Artists Equity, pro kterou rovnou společně připravili film Air: Zrození legendy.

Teď je na cestě novinka Animals (Zvěř), kde znovu zvolili stejný model – Ben režíruje, Matt ztvární hlavní roli. Kriminální thriller se v minulosti měl jmenovat Be Gentlemen (Buďte gentlemani) nebo The Animals of Los Angeles (Losangeleská zvěř), než byl zvolený finální název.

Kriminální thriller pojednává o kandidátovi na starostu a jeho manželce, kterým unesou syna. Dvojice má kolem sebe řadu politických i jiných nepřátel, a tak nemá jinou možnost, než si ušpinit ruce, pakliže chce syna zachránit.

Scénář napsal Connor McIntyre, po němž text ještě upravil Billy Ray (Na odstřel, Kapitán Phillips, Richard Jewell). Affleck s Damonem produkují a pokud vše půjde hladce, natáčení začne už v březnu. Snímek vzniká pro Netflix.

Titulní foto je ilustrační, Ben Affleck a Matt Damon ve filmu Dobrý Will Hunting

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest