Já, padouch 4: Umělá inteligence neexistuje, vše dělají Mimoni

Já, padouch 4: Umělá inteligence neexistuje, vše dělají Mimoni | Fandíme filmu
Illumination
Nová reklama na příštího Padoucha si střílí z legračních obrázků vyrobených umělou inteligencí.

Další očekávaný celovečerní film, který se představuje publiku během velké trailerové přehlídky při víkendovém zápasu Super Bowlu, je animák Já, padouch 4 (Despicable Me 4). Namísto ukázky přímo z filmu, se studio Universal rozhodlo nabídnout divákům fórek. Nebo minimálně pokud jde o záběry z chystaného bijáku, tak je to nepodstatná, vedlejší scéna. V té si tvůrci dělají srandu z toho, že divné obrázky od umělé inteligence ve skutečnosti nejsou žádná chyba, ale pouze další z řady zlomyslných žertíků žlutých Mimoňů…

Pokud byste chtěli vidět normální trailer, jeden takový byl před časem zveřejněný.

Bývalý mistr zločinu Gru, dnes elitní člen Protipadoušské ligy, se vrací po sedmi letech do akce, aby čelil novému nepříteli – šílenci jménem Maxime Le Mal a jeho všehoschopné přítelkyni Valentině. To ovšem není zdaleka jediný problém, se kterým se musí Gru vypořádat. Kromě padouchů tu jsou ještě tři rozkošné dcery, milující žena Lucy, armáda všehoschopných Mimoňů a jistý Gru junior, který se hned po narození rozhodl, že bude taťkovi dělat ze života peklo.

V původním znění se v hlavních rolích vracejí Steve Carell, Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Pierre Coffin a Dana Gaier. V roli Agnes nově promlouvá Madison Polan. Jako nové postavy byli obsazeni Sofia Vergara, Joey King a Will Ferrell. V českém znění budou klasicky k slyšení Jiří Lábus, Veronika Žilková a spol. Já, padouch 4 napsali Mike White a Ken Daurio, režírují Chris Renaud a Patrick Delage.

Podklady a foto: Universal

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest