Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku

Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit dalších 8 obrázků
Volné pokračování Twisteru přinese víc všeho: Víc efektů, víc tornád, víc destrukce.

Možná to bude znít z dnešního pohledu až k nevíře, ale Twister z roku 1996 byl masivní hit. Natáčení přišlo na zhruba 90 milionů, za které se podařilo natočit větrné triky, jaké do té doby nebyly zcela běžné. Diváci se hrnuli a tržby dosáhly skoro půl miliardy. Je tak vlastně zvláštní, že katastrofický biják na své pokračování čekal skoro 30 let.

Jak praví stará známá poučka, v hollywoodském pokračování musí být všechno větší a lepší. Pro natvrdlé velkofilmy to platí dvojnásob. Twisters vykročily dobrým směrem, když už množné číslo v názvu signalizuje, že jedno tornádo nestačí. Zveřejněný trailer hovoří jasně. Twisters budou film hlasitý, bombastický, bez nuancí a přehnané snahy o uvěřitelnost. Na scénu se vracejí staří známí lovci tornád, kteří neváhají vyjet vstříc nebezpečí střemhlav, pro nějakou svou osobní obsesi, peníze či mrzkou slávu. Jestli máte tenhle typ filmu rádi, vypadá to, že byste se mohli bavit. Jinak ruce pryč.

Kate Cooper je bývalá lovkyně bouřek, která během vysokoškolských let zažila zdrcující srážku s tornádem. Teď chování bouřek studuje z bezpeční vzdálenosti z New Yorku. Zpátky na pláně jí zláká kamarád Javi, který se snaží otestovat revoluční systém sledování bouřek. Při tom Kate potkává Tylera Owense, okouzlujícího, leč totálně nezodpovědného lovce bouřek z internetu, který točí svá dobrodružství pro sociální sítě. Čím nebezpečnější, tím lepší. Bouře zesiluje a dokonce se objevují strašlivé jevy, které dosud nebyly pozorovány. Kate, Tyler i další lovci stojí v dráze několika různých bouří uprostřed Oklahomy a všichni bojují o holý život.

Snímek podle všeho není dějem nijak provázán s původním Twisterem. V hlavních rolích vystupují Daisy Edgar-Jones, Glen Powell, Anthony Ramos, Brandon Perea, Sasha Lane, Daryl McCormack, Kiernan Shipka, Nik Dodani a Maura Tierney. Režíruje Lee Isaac Chung, scénář napsal Mark L. Smith. Datum premiéry je naplánována na 18. července. Krom prvního traileru přikládáme také kratší spot a první fotky a plakát. Ostatní trailery zveřejněné během letošního Super Bowlu najdete tady.

Podklady a foto: Universal Pictures

Galerie: 9

Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu Twisters: Tornáda rotují jako divá v traileru pro katastrofickou novinku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest