Piráti z Karibiku: Chystá se šestka. Vrátí se Depp?

Piráti z Karibiku: Chystá se šestka. Vrátí se Depp? | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Známe údajného režiséra a scenáristy.

Když magazín Variety nedávno uváděl, že je nanejvýš nepravděpodobné, že by Disney znovu najal režiséra Jamese Gunna, doplnil také, že Disney v budoucnosti neplánuje znovu spolupracovat s Johnnym Deppem, kterého v poslední době provází pověst, která taktéž nezapadá do Disneyho image family friendly společnosti s nulovou tolerancí vůči čemukoliv potenciálně kontroverznímu.

Magazín Omega Underground, který se specializuje na zprávy z produkce hollywoodských blockbusterů, teď přináší podrobnosti o potenciálních Pirátech z Karibiku 6. Pětka sice utržila o čtvrt milionu dolarů než čtyřka, pořád se ale bavíme o skoro osmi stech milionech dolarů. Je tedy jedině očekávatelné, že studio v sérii bude chtít pokračovat.

Podle OU pokračovat bude. Jako režisér se má vrátit Joachim Rønning, který spolu s Espenem Sandbergem točil pětku a momentálně už sám natáčí pro Disneyho Maleficent 2. Scénář údajně píší Ted Elliott, Terry Rossio a Jeff Nathanson. První dva zmiňovaní pracují na pirátské sérii už od začátku, Nathanson se připojil společně se Salazarovou pomstou. Výpravu má mít opět na starost Nigel Phelps.

Právě proto, že je Rønning vytížený Maleficent, se nepředpokládá, že by natáčení mohlo začít dříve, než v roce 2020, což by znamenalo, že film nebude mít premiéru dříve než v roce 2021 nebo 2022. Jak to bude s návratem Johnnyho Deppa, to těžko říct. Výše zmiňovaná zpráva Variety tvrdí, že Disney už s ním pracovat nechce. Producent Jerry Bruckheimer dříve tvrdil, že si sérii bez Deppa nedovede představit, v minulosti se naopak objevovaly spekulace, podle kterých měl kapitán Jack Sparrow předat pochodeň další generaci.

V posledním filmu se po pauze vrátili před kameru (v okrajových rolích) Orlando Bloom a Kiery Knigthely a série za dobu svého působení představila řadu dalších postav. Je ovšem otázkou, zda by tyto postavy byly pro diváky dostatečným tahákem – v minulosti to vypadalo, že hlavním tahákem je Depp, jak ostatně mohly naznačovat pozdější díly, kde z původního obsazení zůstal (krom vedlejších postav) prakticky jenom on. Na druhou stranu je pravda, že v dnešní době restartů by to asi značka stejně dříve či později zkusila bez Deppa, tak možná proč ne zrovna teď.

Co vy na to? Má série Pirátů z Karibiku ještě co nabídnout? A obejde se bez Johnnyho Deppa?

Zdroj: Omega Underground

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest