DC Films dostaly nového šéfa

DC Films dostaly nového šéfa | Fandíme filmu
Podaří se s novým vedením konečně DC Films pořádně nastartovat?

Nedávno jsme vás informovali o tom, že po neúspěchu Justice League Warner Bros. oznámil, že bude na další DC filmy těsněji dohlížet a vymění vedení sekce DC Films. Jon Berg odešel za jinými projekty a nahradí jej Walter Hamada. Ten dosud pracoval v dceřinné společnosti New Line jako producent na snímcích jako To, Zhasni a zemřeš a především na provázaném hororovém světe V zajetí démonů. Z komiksových filmů zatím pracuje na chystaném Shazamovi! a následně se tedy přesouvá i k těm dalším.

Má blízký vztah s Jamesem Wanem, který momentálně točí Aquamana a s Tobym Emmerichem, současným šéfem Warneru, se kterým dlouho spolupracoval právě v New Line, odkud Emmerich také původně do Warneru přišel. Geoff Johns nadále zůstává kreativním šéfem DC, jakožto celku a na filmech se dál bude podílet jako poradce, který bude s Hamadou úzce spolupracovat. Warner je frustrovaný z toho, že se většině filmů nedaří tak dobře jako Wonder Woman nebo konkurenčnímu Marvelu a chce si kvalitu ohlídat. Emmerich věří, že partnerství mezi Hamadou a Johnsem přinese filmy, které zabodují u mezinárodního publika i skalních fanoušků.

Geoff Johns na Twitteru kolegu uvítal a pochválil si dosavadní spolupráci na Shazamovi!, tak snad se pánům podaří konečně DC pořádně nakopnout.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest