Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky

Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
Novinku představují také plakáty a oficiální synopse. V příběhu se poprvé představí také populární marvelovské monstrum.

Pouze dva trailery ze sobotní marvelovské prezentace novinek na výstavě D23 byly zveřejněny oficiálně online. Ten pro Secret Invasion a ten pro Werewolf by Night. Společně s vlkodlačím příběhem si Marvel zkusí zase trochu jiný formát. Nejde o celovečerní film nebo minisérii, ale o tzv. „speciál“. Fanoušci usuzují, že se dočkáme zhruba hodinového krátkého filmu, který bude uvedený exkluzivně na Disney+.

Zveřejněná ukázka odhaluje, že si v těchto speciálech Marvel zřejmě troufne vystoupit ze zajetých kolejí. Konkrétně Werewolf by Night je kompletně černobílý a je stylizovaný jako horory 30. a 40. let minulého století. Kompozicí záběrů, zvolenou hudbou, praktickými triky a zvukovými efekty i záměrně přepjatým herectvím. Vlastně jde o takovou jednohubku, která zkrátí fanouškům čekání mezi většími projekty a nabídne jim stylisticky něco kompletně jiného, co by aktuálně v běžných filmech nebo seriálech komiksovému studiu asi neprošlo.

Nově zveřejněná synopse uvádí: Jedné ponuré a temné noci vystoupili ze stínů členové tajeného řádu lovců monster. Po smrti svého vůdce se setkávají u zlověstného chrámu Bloodstone. Během zvláštní a strašidelné tryzny za zesnulého vůdce jsou zúčastnění uvrženi do tajemné a smrtící soutěže o mocnou relikvii. V průběhu zápolení stanou tváří v tvář nebezpečnému monstru.

Hlavní postavou speciálu je marvelovský vlkodlak Jack Russell. Toho ztvárnil Gael Garcia Bernal. Vedle něj má klíčovou úlohu Elsa Bloodstone, v komiksech lovkyně monster a přímý potomek Ulyssea Bloodstonea, kterému je zřejmě zasvěcen chrám zmiňovaný v synopsi. Postavu hraje Laura Donnelly. Ústřední dvojice na D23 uvedla, že speciál bude trošku mrazivý, ale hlavně velká zábava. Režisér Michael Giacchino pak prozradil, že ačkoliv se stal úspěšným filmovým skladatelem, odmalička si chtěl vyzkoušet režii a teď se mu to konečně poštěstilo. Novinka bude na Disney+ uvedena 7. října a dole v galerii můžete vidět ještě zveřejněné plakáty a fotky.

PS: V upoutávce se objevil Man-Thing, populární marvelovská bytost, která dosud chystala na své zpracování v marvelovském světě. Man-Thing je humanoidní příšera z močálů. Jde o další nevydařený experiment se sérem supervojáka, které je zodpovědné za zrod Captaina Ameriky. Doktor Ted Sallis se snažil sérum zachránit před padouchy, na úprku zapadl do bažiny a sérum jej propojilo s magickým potenciálem místního mokřadu. Man-Thing je pouze částečně při vědomí, je to samotář a je to strážce místa známého jako Nexus of All Realities, což je portál, který propojuje celou řadou světů.

Podklady a foto: Marvel Studios

Galerie: 11

Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu Werewolf by Night: Pusťte si trailer nové hororové marvelovky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest