Morbius: Jared Leto si chce zablbnout jako Tom Hardy

Morbius: Jared Leto si chce zablbnout jako Tom Hardy | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bude film mládeži přístupný? A kdo bude záporákem? Jared Leto oznámil začátek příprav.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Venom je zvláštní film, který má podle drtivé většiny kritiků naprosto objektivní nedostatky (a není jich málo), přesto jej diváci slupli jako malinu. Spekuluje se, že by tržba mohla vyšplhat až na 800 milionů dolarů. Studio Sony tedy nepřekvapivě chystá další filmy inspirované Spider-Manovými protivníky. Spousta lidí si přitom klade otázku, co uznávaného Toma Hardyho ke slaboučkému scénáři Venoma přitahovalo. Odpověď většinou hledáme ve scénách, kde se Eddie Brock chová naprosto ujetě. Tom Hardy dostal jedinečnou příležitost utrhnout se ze řetězu, zahrát si prakticky dvojroli a vytvořit opravdu hodně netradiční postavu. Navíc ji vytvářel k obrazu svému. Na place hodně improvizoval a dokonce i jeden z nejdivnějších momentů filmu je Hardyho nápad – když viděl ve scéně z restaurace akvárium s humry, tak prý okamžitě prohlásil, že naprosto jednoznačně musí do toho akvária vlézt a kousnout si do humra.

Možnost podobně vyvádět nejspíš láká k Sony další herce. Producenti se v rozhovoru pro Collider rozpovídali o tom, že získat herce jako Tom Hardy nebo Jared Leto je obvykle hrozně složité. Jenže vyčnívající herci nechtějí hrát pořád to samé. Chtějí zkoušet nové věci, chtějí si vybudovat svůj charakter. Co to znamená? Leta zřejmě láká k Morbiovi to samé, co Hardyho k Venomovi. Nevadí, že to není úplně nejznámější postava, že film nebude mít největší rozpočet a nepřipravují ho ti nejlepší scenáristé a režiséři. Podstatné je, že herec v hlavní roli dostane možnost přetvořit poměrně neznámý charakter k obrazu svému. Leto potvrdil, že je mu něco takového blízké v nedávném Blade Runnerovi 2049 či ještě víc v Suicide Squad. Po premiéře filmu v rozhovorech působil trochu zhrzeně, když velká část jeho scén byla vystříhána, a kdo ví, zda se mu nepříčí, že Warner chystá jokerovský film s úplně jiným hercem a další Suicide Squad přijde bůh ví kdy (a je otázka, zda Leto bude součástí). V Morbiovi se všechno bude točit kolem něho. Snímek a jeho úspěch bude stát a padat s ním, stejně jako případné pokračování.

Další kapitola »

Galerie: 2

Morbius: Jared Leto si chce zablbnout jako Tom Hardy | Fandíme filmu Morbius: Jared Leto si chce zablbnout jako Tom Hardy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest