Spider-Man: Antihrdina Morbius dostane vlastní film

Spider-Man: Antihrdina Morbius dostane vlastní film | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Další populární spider-manovský padouch se chystá na plátna ve vlastním filmu.

Po Venomovi a Silver & Black chystá Sony další snímek s postavou ze Spider-Manovy licence, kterou má studio dlouhodobě pronajatou. Tentokrát přijde na řadu Morbius, živoucí upír. Postava byla poprvé představena v roce 1971 v jednom ze Spider-Manových příběhů a původně se jedná o vědce, Michaela Morbia, který se pokusil sám sobě vyléčit vzácnou krevní chorobu. Léčba se však drasticky zvrtla a Morbius získal vlastnosti podobné upírovi – vzroste mu síla, narostou mu tesáky a žízní po krvi. Stává se jedním ze Spider-Manových protivníků a později se vyvinul v antihrdinu, který měl tři roky dokonce i vlastní komiksovou sérii.

Název chystaného filmu zatím neznáme, nicméně scénář píší Burk Sharpless a Matt Sazama, což nezní dvakrát povzbudivě, protože pánové mají za sebou sérii celkem nevalných projektů, jako jsou Bohové Egypta, Dracula: Neznámá legenda, Power Rangers nebo Poslední lovec čarodějnic. Zatím nevíme ani nic bližšího o tom, zda bude snímek nějak navázaný na Venoma, Silver & Black nebo dokonce na Spider-Mana.

Na závěr se můžete podívat, jak vypadal animovaná verze postavy z populárního seriálu z 90. let minulého století:

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Spider-Man: Antihrdina Morbius dostane vlastní film | Fandíme filmu Spider-Man: Antihrdina Morbius dostane vlastní film | Fandíme filmu Spider-Man: Antihrdina Morbius dostane vlastní film | Fandíme filmu Spider-Man: Antihrdina Morbius dostane vlastní film | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest