Venom je jen začátek. Dává prostor pro pokračování a mnohem víc

Venom je jen začátek. Dává prostor pro pokračování a mnohem víc | Fandíme filmu
Sony Pictures
Sony to myslí s provázaným světem superhrdinů vážně. Co všechno nás čeká a co nového víme?

V říjnu uvidíme Venoma, komiksový snímek studia Sony, který vychází ze Spider-Mana, ale Spider-Man se v něm (pravděpodobně) vůbec neukáže. To je ale jen začátek. Venom by měl být vstupní branou do celého provázaného světa spidermanovských postav. Bez Spider-Mana.

Režisér Ruber Fleischer říká, že ve filmu určitě připravili pevnou půdu pro to, aby se frančíza mohla pokračovat. Vše samozřejmě závisí na tom, zda diváci budou mít zájem, ale Fleischer doufá, že ano, aby jim mohl v budoucnu ukázat vše, co si tvůrci pro lidi nachystali. Dále říká, že se ve filmu drží komiksové předlohy. Venom bude temnější, zlověstnější. V tuhle chvíli jsou podle něj v kinech super temné filmy od DC, pak filmy od Marvelu, a pak je tu Venom, který je podle Fleischera zcela samostatnou kategorií.

Venoma hraje Tom Hardy, kterému čerstvě vyšel velký profil v magazínu Esquire. Podle článku chystá Sony svět propojených spider-filmů, který má běžet na dlouhé roky dopředu. Pokud jde nicméně o samotného Hardyho, tak ten říká, že pokud to Sony nevyjde, tak to je jejich problém, jemu je to fuk. Jemu osobně nezáleží na tom, co si myslí režisér, scenárista nebo „Pepa z Kolína“. Když ale práce půjde dobře, vzniknout pokračování. A když se Sony podaří vybudovat provázaný svět filmů, Hardy se může objevit i v těch ostatních snímcích, mimo Venoma.

A že těch snímků může být hodně. Režisérka Emily Carmichael nedávno prozradila, že byla jedním z lidí, kteří dostali možnost sdílet se studiem svůj námět pro Silver & Black a při jené ze schůzek mohla nahlédnout do souboru postav, které mají k dispozici, který je tlustý jak telefonní seznam.

Když je řeč o Silver & Black, donedávna jsme o společném filmu Blak Cat a Silver Sable věděli to, že je projekt odložený na neurčito. Teď se zdá, že by mohla být odložený ještě dál. Režisérka Gina Prince-Bythewood byla čerstvě najatá společností Skydance, aby natočila komiksový film The Old Guard, pojednávající o tajném týmu nesmrtelných žoldáků. Pokud se do projektu pustí hned, bude mít na Silver & Black čas nejdřív tak za rok.

Co tím pádem Silver & Black (film, který působil dojmem, že je další na řadě) nahradí? V tuhle chvíli to vypadá, že nejblíž má k realizaci Morbius,snímek o živoucím upírovi s Jaredem Letem v hlavní roli.

O filmu se nově dozvídáme, že by se měl začít natáčet v listopadu 2018, tím pádem by do kin mohl být uvedený na podzim příštího roku. Do role záporáka se momentálně hledá herec mezi 30 a 40 let, typově někdo jako Riz Ahmed nebo Rami Malek. Záporákem nejspíš bude Emil Nikos, Morbiův přítel a dřívější parťák, který je zároveň také jeho první obětí. Shání se také herečka do hlavní ženské role. Tou je Martine Bancroft, Morbiova snoubenka, která je taktéž jednou z jeho prvních obětí. V komiksech se také stává upírkou, která si opakovaně prošla zmrtvýchvstáním.

Vedle toho Sony chystá ještě filmy s postavami Nightwatch a Kraven the Hunter, ale ani o jednom snímku v tuhle chvíli nemáme žádné nové zprávy.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest