Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra"

Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra" | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Dočkáme se drsné krimi verze hororového Spider-Manova protivníka?

Sony to myslí se Spider-Manovými spin-offy vážně. Nikdo netuší, jak moc vlastně jednotlivé filmy budou nebo nebudou provázané se Spider-Manem od Marvelu, nicméně to studiu nebrání v tom, aby se pokusilo těžit z momentální pavoukovy popularity. Ještě letos uvidíme Venoma, mluví se o snímku Silver & Black a jedním z připravovaných projektů je také Morbius. Tenhle „upír“ ze světa Spider-Mana patří na seznam nejrůznějších antihrdinů, které Peter Parker při svých dobrodružstvích potkává a server That Hashtag Show nedávno odhalil, jakým způsobem chce Sony postavu pojmout.

Ve filmovém podání má Morbius vyprávět příběh vědce, který se snaží najít lék na vzácnou krevní chorobu a nešťastnou náhodou se tak přemění v živoucího upíra, který je znechucený svou žízní po lidské krvi, ale rozhodne se jí namířit proti kriminálníkům které nepovažuje za hodné života. Do hlavní role studio hledá muže libovolné barvy pleti, ve věku od 30 do 37 let. Velkou důvěru projekt nebudí na scenáristické rovině. Podle posledních informací snímek připravují Burk Sharpless a Matt Sazama, kteří mají za sebou sérii celkem nevalných projektů, jako jsou Bohové Egypta, Dracula: Neznámá legenda, Power Rangers nebo Poslední lovec čarodějnic.

Pokud jde o režiséra, tak Antoine Fuqua v nedávném rozhovoru jen tak mezi řečí připustil, že před ním v Sony (se studiem spolupracuje dlouhodobě) zmínili právě Morbia. Sice konkrétně tohoto hrdinu nezná, ale jeho synovi je momentálně 13, takže v poslední době nasává superhrdinského materiálu docela dost. Ale kdyby nějaký superhrdinský film točil, tak by radši tvořil něco nového, něco, co by se víc blížilo jeho naturelu (Fuqua nejraději točí kriminální příběhy s protagonisty se složitým morálním profilem). Takže co vy na to? Dovedl by právě on dát Morbiusovi něco zajímavého?

Zdroje: That Hashtag Show, Joblo

Galerie: 8

Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra" | Fandíme filmu Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra" | Fandíme filmu Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra" | Fandíme filmu Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra" | Fandíme filmu Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra" | Fandíme filmu Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra" | Fandíme filmu Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra" | Fandíme filmu Morbius: Synopse a potenciální režisér "Spider-Manova upíra" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest