Morbius: Jared Leto si chce zablbnout jako Tom Hardy

Morbius: Jared Leto si chce zablbnout jako Tom Hardy | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bude film mládeži přístupný? A kdo bude záporákem? Jared Leto oznámil začátek příprav.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Producenti dále prozradili, že natáčení má začít v únoru příštího roku a potvrdili, že poslední verzi scénáře napsali Burk Sharpless a Matt Sazama. Také se rozpovídali o tom, zda film bude mládeži přístupný. Opět se snaží tvrdit, že možné jsou obě varianty, a že přístupnost záleží čistě na tom, co si bude žádat scénář. Zároveň však producenti nechtějí z kina vyloučit děti, protože jim by podle nich podobné příběhy měly být určené především. Zároveň producenti nemají dojem, že by Venoma rating PG13 nějak limitoval. Přeloženo z řeči peněz: Film bude mládeži přístupný, protože tak prostě víc vydělá – viz Venom.

Objevila se také zpráva o záporákovi filmu. That Hashtag Show píše, že v minulosti to vypadalo, že záporákem bude Morbiův přítel Emil Nikos. Ten ve filmu sice bude, ale nakonec nebude záporákem a bude se od komiksů hodně lišit. Padouchem má být Loxias Crown. Postavu s takovým jménem byste sice v komiksech hledali marně, ale zřejmě jde o inspiraci mutantem Crownem, který si později začal říkat Hunger. Film se nicméně od předlohy má hodně odlišovat a Loxias má zaujmout úlohu, kterou by šlo očekávat spíš právě od Nikose. Crown má být Morbiův dobrý přítel, který trpí stejnou vzácnou krevní chorobou. Morbius vyvine sérum, které ji má vyléčit, místo toho je však změní v krvežíznivé bestie. Zatímco Morbius se snaží držet svůj hlad na uzdě, z Loxiase se stane stroj na zabíjení.

Hunger z komiksů je k vidění v galerii, titulní obrázek je pouze ilustrační. Na závěr ještě video, kterým Jared Leto defacto oznamuje začátek příprav:

Morbius má vyprávět příběh vědce, který se snaží najít lék na vzácnou krevní chorobu a nešťastnou náhodou se tak přemění v živoucího upíra, který je znechucený svou žízní po lidské krvi, ale rozhodne se jí namířit proti kriminálníkům které nepovažuje za hodné života. Scénář napsali Burk Sharpless a Matt Sazama, režíruje Daniel Espinosa.

Zdroje: THS, Collider

« Předchozí kapitola

Galerie: 2

Morbius: Jared Leto si chce zablbnout jako Tom Hardy | Fandíme filmu Morbius: Jared Leto si chce zablbnout jako Tom Hardy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest