Sebevražedný oddíl 2: Přijde film o Jokera?

Sebevražedný oddíl 2: Přijde film o Jokera? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Jak moc bude James Gunn navazovat na první Sebevražedný oddíl? Obsadí Davida Bautistu? A co na Gunnovo angažmá říká David Ayer.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Insider Daniel R o novém filmu tvrdí, že se přístupem bude podobat G.I. Joe 2 - Možná si vezme některé postavy z prvního dílu, ale pokud jde o styl, širší obsazení nebo děj, bude si všechno dělat po svém. Jeden čas to vypadalo, že se pokračování Sebevražedného oddílu bude odehrávat na Blízkém východě, ale to je podle všeho pasé. Zasazení příběhu na Blízký východ mělo umožnit představit jako záporáka Black Adama v podání The Rocka. Z tohoto nápadu ale sešlo a Black Adama měl nahradit nějaký méně známý padouch. I tak se ale údajně struktura děje až příliš podobala tomu, co uvidíme v Birds of Prey, a tak Warner projekt neustále odsouval, až byl režisér a scenárista Gavin O'Connor natolik frustrovaný, že Suicide Squad 2 opustil (místo toho připravuje drama The Has Been s Benem Affleckem) a přípravy začaly úplně nanovo. Podle oficiálního vyjádření DC Films připravuje James Gunn „čerstvý pohled na celou značku“.

Ke Gunnovu angažmá už se vyjádřilo několik zajímavých osobností. David Bautista, který se hlasitě zastával Gunna po vyhazovu od Disneyho, už se nechal slyšet, že by si rád v Suicide Squad 2 zahrál. Komiksový scenárista Rob Williams, který stojí za úspěšnou papírovou sérií Sebevražedného oddílu, se nechal slyšet, že když viděl před lety poprvé filmové Stráže Galaxie, tak si okamžitě řekl, že to je přesně ten styl, jakým by měla být zpracovaná filmová verze Suicide Squad, jen je samozřejmě trochu přitlačit na záporáctví. Gunnovo angažmá schvaluje.

A schvaluje jej také David Ayer, režisér a Scenárista prvního Suicide Squad filmu. Studio podle něj udělalo chytré a odvážné rozhodnutí a Gunn je pro látku ten pravý. Zároveň si Ayer v poslední době trochu sypal popel na hlavu. Na Twitteru připustil, že je s kontroverzní podobou Letova Jokera spokojený (prostě chtěl být originální), ale zpětně se domnívá, že tetování na čele už přeci jen bylo moc. A také při konverzaci s jedním fanouškem potvrdil to, o čem se delší dobu mluvilo především neoficiálně – tedy že byla závěrečná podoba filmu hodně sestříhaná, oproti jeho prapůvodní vizi.

Na závěr ještě přikládáme pořad DC Daily, ve kterém DC Films potvrdily, že James Gunn chystá příští Suicide Squad:

Zdroje: CBM, David Bautista, Rob Williams, Justin Kroll, Discussing Film, Daniel R, David Ayer I, II, III, IV

« Předchozí kapitola

Galerie: 7

Sebevražedný oddíl 2: Přijde film o Jokera? | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Přijde film o Jokera? | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Přijde film o Jokera? | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Přijde film o Jokera? | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Přijde film o Jokera? | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Přijde film o Jokera? | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Přijde film o Jokera? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest