Hobit a LOTR: Ultimátní sběratelská edice je na cestě

Hobit a LOTR: Ultimátní sběratelská edice je na cestě | Fandíme filmu
Podívejte se, v jaké podobě můžete mít doma všechny filmy ze Středozemě...pokud jste v balíku nebo vám nevadí, že nějakou dobu se budete sytit jen chlebem (a Lembas to nebude).

Rozšířené edice Pána prstenů a Hobita patří k tomu nejlepšímu co sběratelé DVDček a Blu-rayů můžou ve svých kolekcích mít. Krásně provedená balení zdobily nejrůznější sošky a především pak prodloužené sestřihy filmů a bonusové disky narvané mnoha a mnoha hodinami filmů o filmu. Pokud tedy patříte mezi fanoušky, nejspíš už dávno všechny díly série doma máte. Ale i v takovém případě vás možná zaujme nová sběratelská kolekce, která se chystá. Jak můžete sami vidět, je vyvedena jako malá knihovnička, ve které jsou uloženy všechny filmy v krabičkách, které imitují svazky vázané v kůži. Design dřevěné poličky vybral mezi zvažovanými variantami přímo režisér Peter Jackson. V kolekci nechybí vedle rozšířených sestřihů filmů všechny dosavadní bonusy a jako doplněk na fanoušky čeká knížka plná artworků Alana Leeho a Johna Howea, kteří ilustrovali řadu tolkienovských publikací a podíleli se na vizuální podobě celovečerních filmů. Knížka je vyvedená v podobně Červené knihy Západní marky, do které postupně Bilbo a Frodo zaznamenali své příhody.

A teď ta negativa. Jedná se o limitovanou edici, která se téměř jistě nedostane na náš trh, rozhodně ne s českou podporou. Pokud byste o edici přeci jen jevili zájem a zvažovali mezinárodní objednávku, pak vás nejspíš přejde chuť, až uslyšíte cenu. Ta dělá dle dostupných informací 800 dolarů, což je při současném kurzu přes 19 tisíc korun. A co je možná pro vášnivé příznivce nejsmutnější zpráva, balení podle všeho neobsahuje naprosto žádné nové materiály! Peter Jackson v minulosti hovořil o tom, že jsou pořád ještě záběry, které nikdo neviděl, a které by se mohly v budoucnu dočkat zveřejnění, ale příznivci Středozemě si na ně evidentně budou muset ještě počkat.

Zdroj: Slashfilm

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest