Piráti z Karibiku: Produkce si vyhlédla představitelku nové hrdinky

Piráti z Karibiku: Produkce si vyhlédla představitelku nové hrdinky | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Nikdo vám otevřeně neřekne, zda se ještě může vrátit Johnny Depp, začíná však být prakticky jisté, že v hlavní roli to nebude.

OPRAVA: Richtman ve skutečnosti neřekl, že si štáb konkrétně vyhlédl do role Edebiri, ale pouze to, že štáb chce hledat herečku typově podobnou (což nevylučuje, že Ayo nakonec bude mezi oslovenými).

Původní článek: Od premiéry Pirátů z Karibiku: Salazarovy pomsty uplynulo už sedm let. Film se při nesmyslných nákladech zřejmě jen horko těžko zaplatil, ale pořád je faktem, že utržil jen v kinech 760 milionů. A to je částka, jakou žádné studio nenechá jen tak ležet. Je tak celkem s podivem, že Disney dodnes nepřišel na to, jak Piráty z Karibiku znovu vyslat do vln. Teď znovu vysvitla naděje, že se přípravy dalšího snímku někam pohnou.

Prověřený insider Daniel Richtman už nejednou předběhl se správnou castingovou informací velké hollywoodské zpravodaje. Podařilo se mu to i tentokrát? Podle jeho informací si produkce vyhlédla do hlavní role příštích Pirátů Ayo Edebiri, která rychle nabírá mezi herci své generace na důležitosti. Kariéru před kamerou přitom osmavacetiletá herečka odstartovala teprve před čtyřmi lety.

Nejprve ji vícero diváků zaznamenalo v seriálu Dickinson, skutečný věhlas však získala vystupováním v Medvědovi, za nějž byla oceněna Zlatým glóbem. Dobré recenze si odnáší také loňská komedie Holky bez zábran a často můžeme slýchat její hlas: V Big Mouth, Clone High Spider-Manovi: Napříč paralelními světy a Želvách Ninja: Mutantím chaosu. Měla vystupovat také v marvelovce Thunderbolts, kvůli pracovní vytíženosti se však musela role vzdát.

Ve filmu, který píší scenáristé Ted Elliot a Craig Mazin má Edebiri ztvárnit pirátku jménem Anne. Nebylo sice oficiálně potvrzeno, kdo to vlastně má být, avšak zdá se že jde o přepracovanou verzi pirátky Redd, která měla být hlavní postavou filmu někdy kolem roku 2020, kdy do role byla zvažována Karen Gillan. Redd je v současné verzi atrakce Pirátů z Karibiku v Disneyworldu pirátkou, která pod vedením kapitána Barbossy vyplenila Puerto Dorado.

Těžko říct, kolik si toho chystaný film nakonec z Disneyho atrakce vlastně vezme, Richtman každopádně dodává, že se snímek má točit kolem skupiny mladších pirátů, kteří pátrají po skrytém pokladu. Stále přitom nejsou zcela uzavřené dveře tomu, že by se v nějaké kapacitě nakonec objevil na scéně i kapitán Jack Sparrow (Johnny Depp). A to buď v těchto Pirátech z Karibiku, nebo ve druhém chystaném projektu, kde má hlavní roli ztvárnit Margot Robbie.

Titulní foto je ilustrační, přechozí Piráti z Karibiku

Zdroj: Daniel Richtman

Galerie: 2

Piráti z Karibiku: Produkce si vyhlédla představitelku nové hrdinky | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Produkce si vyhlédla představitelku nové hrdinky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest