Piráti z Karibiku: Dámský film je pořád ve hře

Piráti z Karibiku: Dámský film je pořád ve hře | Fandíme filmu
Walt Disney Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Pokud toužíte po šermovačce s jednookou Margot Robbie, stále se můžete jednou dočkat.

Po tom, co Johnny Depp upadlo v Hollywoodu v nemilost a řešila se další budoucnost celé ságy Piráti z Karibiku, vznikaly v Disneym dva konkurenční projekty. Jeden připravoval původní scenárista, ale vedle toho se chystal ještě scénář s ženskou pirátkou v čele, kterou si měla zahrát Margot Robbie. V listopadu herečka v rozhovoru uvedla, že je projekt mrtvý, nebo minimálně že z jejího pohledu Disney ztratil zájem.

Producent Jerry Bruckheimer, který stojí za všemi díly série, to vidí maličko jinak. Podle něj pořád mohou vzniknout oba dva snímky, i když druhý dostal momentálně přednost. V rozhovoru pro Collider Jerry řekl:

Podle mě se ten [dámský] scénář jednou od země odpíchne. Pro Piráty jsme připravili dva různé příběhy. Jako první jde na řadu ten druhý, na kterém momentálně pracujeme a snažíme se jej dotlačit před kamery.“

Z toho, co Bruckheimer říká je patrné, že žádné natáčení dalších Pirátů z Karibiku prozatím není jednoznačně odsouhlasené, nicméně produkce v tuhle chvíli věnuje svou energii námětu scenáristy Teda Elliotta a aktivně usiluje o to, aby Disney dal projektu zelenou. Víme, že studio momentálně zkouší dostat pod kontrolu svou rozkolísanou finanční situaci a ověřená pirátská značka rozhodně v takové době působí jako film, který by mohl dostat přednost před nějakou dosud neprověřenou novinkou.

Foto je ilustrační - předchozí Piráti z Karibiku

Zdroj: Collider

Galerie: 4

Piráti z Karibiku: Dámský film je pořád ve hře | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Dámský film je pořád ve hře | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Dámský film je pořád ve hře | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Dámský film je pořád ve hře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest