Piráti z Karibiku 6: Snímek bude mít mladší obsazení

Piráti z Karibiku 6: Snímek bude mít mladší obsazení | Fandíme filmu
Disney
Zobrazit další 2 obrázky
Producent Jerry Bruckheimer přibližuje, co čekat od pirátské budoucnosti. Dotkl se i Johnnyho Deppa a Margot Robbie.

Série Piráti z Karibiku pomalu ale jistě směřuje k dalšímu celovečernímu filmu. Dlouho nebylo tak docela zřejmé, co od příštího snímku čekat. Zřejmé bylo pouze to, že studio Disney v tuhle chvíli nepočítá s návratem Johnnyho Deppa v roli Jacka Sparowa a projekt s Margot Robbie v hlavní roli se pro tuto chvíli odkládá na pozdější termín.

Producent Jerry Bruckheimer v rozhovoru pro The Hollywood Reporter konečně situaci maličko poodhalil. Chystaný film divákům nabídne „mladší obsazení“. Můžeme tedy předpokládat, že dosavadní postavy se ve snímku neobjeví vůbec, pouze v omezeném rozsahu anebo ve svojí mladší podobě (pokud by film byl prequel zasazený do minulosti). Podle Bruckheimera se scénář blíží ke svému dokončení.

Snímek dostal přednost před projektem s Margot Robbie jednoduše proto, že byl blíž k dokončení, zatímco druhý scénář ještě potřebuje, aby se na něm zapracovalo. Producent nicméně znovu opakuje, že snímek s Robbie určitě není mrtvý a věří tomu, že nakonec bude zrealizovaný.

V interview byl také Jerry ještě jednou dotázán na potenciální návrat Johnnyho Deppa. V tomhle ohledu se Bruckheimerův názor nijak nezměnil. Deppa považuje za přítele a skvělého herce, kterého by v dalších Pirátech z Karibiku měl moc rád. Záleží však na studiu Disney, jestli s ním ještě bude chtít spolupracovat.

Titulní foto: Piráti z Karibiku 5

Zdroj: The Hollywood Reporter

Galerie: 3

Piráti z Karibiku 6: Snímek bude mít mladší obsazení | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Snímek bude mít mladší obsazení | Fandíme filmu Piráti z Karibiku 6: Snímek bude mít mladší obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest