Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan

Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Mohla by Nebula převzít pirátskou sérii? S Deppem už asi počítat nemáme. 

Poslední díl dobrodružné série Piráti z Karibiku s podtitulem Salazarova pomsta zanechal diváky v rozpacích. I když se jednalo o výrazné zlepšení oproti nemastné a neslané čtyřce, někteří anoušci měli pocit, že Johnny Depp v roli rumem nasáklého kapitána Jacka Sparrowa už zkrátka nemá co nabídnout. Stejný dojem má zřejmě i studio Disney, které už skoro dva roky mluví o kompletním restartu série. Ten nově píší scenárista Černobylu Craig Mazin a veterán série Ted Elliot. A tentokrát bychom se mohli dočkat ženské hlavní hrdinky, kterou by si mohla zahrát Karen Gillan. Ta je známá především jako Nebula z marvelovského filmového univerza nebo jako Ruby Roundhouse ze série Jumanji.

S nepotvrzenou informací o možné hereččině účasti přišel server The DisInsider, který se specializuje právě na společnost Disney. Odkazuje se na interní zdroj zevnitř studia. Disney má údajně o Gillan zájem do hlavní role restartované série, avšak žádná oficiální jednání ještě neproběhla a ani jedna strana nevydala žádné oficiální vyjádření. Jisté by mělo být to, že restart se skutečně chystá, přičemž návrat Johnnyho Deppa do role je velmi nepravděpodobný.

Koho by ale mohla Gillan v případě obsazení hrát? Pirátská série není založená na žádné literární předloze, ale pouze na oblíbené atrakci z Disney Worldu. Součástí atrakce je oblíbená postava jménem Redd, známá také jako The Redhead. Tato rusovlasá pirátka byla původně obyčejnou ženou žijící v Puertu Ricu na ostrově Tesoro, který vyplenili piráti. Posléze ale byla postava přepracována - stala pirátkou, co pod vedením kapitána Barbossy vyplenila Puerto Dorado. Jestli scenáristé plánují tento příběh zfilmovat není jasné, ale jedná se o zatím o jediné vodítko, kterého se můžeme chytit. Objevily se také zvěsti o tom, že by studio mohlo nakonec sáhnout po jiné než bělošské herečce, ale v tuhle chvíli nejsou informace potvrzené.

Uvidíme, jak to celé nakonec dopadne, nicméně zvěsti o tom, že by novou tváří série Pirátů z Karibiku měla být ženská hrdinka, se objevují čím dál častěji.

Zdroje: The DisInsider, Fandom

Galerie: 9

Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu Piráti z Karibiku: Sérii má převzít ženská hrdinka, v hledáčku je Karen Gillan | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest