Avengers: The Kang Dynasty – Týmová komiksovka má scenáristu

Avengers: The Kang Dynasty – Týmová komiksovka má scenáristu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Oficiálně potvrzeno: Příští dva Avengers filmy mají jednoho scenáristu.

Scénář pro Avengers: The Kang Dynasty původně psal Jeff Loveness. Na jaře jsme se dozvěděli, že už na projektu nepracuje a všeobecně se spekuluje, že to bylo kvůli mizernému přijetí Ant-Mana a Wasp: Quantumanie, Jeffova předchozího filmu.

The Kang Dynasty byla dlouhou dobu oficiálně bez scenáristy, až před pár týdny producent Lokiho Kevin R. Wright naznačil, že by se mohl úkolu chopit Michael Waldron. Teď už je to potvrzené, Waldron skutečně píše jak Avengers: Secret Wars, tak Avengers: The Kang Dynasty. Je tedy na jednom scenáristovi, aby napsal oba dva vrcholné filmy aktuálně probíhající Multiverse ságy, podobně jako jedno scenáristické duo napsalo oba dva závěrečné Avengers filmy pro předešlou Infinity ságu.

Waldron už pro Marvel připravil první řadu Lokiho a Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství. Předtím psal především bláznivou animovanou sci-fi Rick a Morty a podepsaný je také pod wrestlerským seriálem Heels. Šéf Marvelu Kevin Feige v něj zřejmě má velkou důvěru, protože mu svěřil také psaní „svého“ Star Wars filmu, ačkoliv ten nakonec zřejmě nikdy nebude realizovaný.

Potvrzení scenáristy je první stabilizační signál, který Avengers: The Kyng Dynasty provází. Nedávno projekt opustil režisér Destin Daniel Cretton, který potřeboval víc času na jiné filmy a seriály, které pro Marvel připravuje. Dosud nevíme, kdo by ho mohl nahradit, ačkoliv se občas objeví klepy, podle nichž má studio zájem o Sama Raimiho, s nímž Waldron před pár lety připravil už zmiňovaného Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství. Ještě větší problém je pak s představitelem záporáka Kanga, Jonathanem Majorsem. U toho po sérii podezření z násilných deliktů není vůbec zřejmé, zda v dohledné době vůbec bude hrát.

Datum premiéry Avengers: The Kang Dynasty je v tuto chvíli stanoveno na 30. dubna 2026.

Foto je ilustrační, Kang ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest