Avengers: The Kang Dynasty přišli o režiséra

Avengers: The Kang Dynasty přišli o režiséra | Fandíme filmu
Marvel
Příští velká Marvel týmovka naopak našla scenáristu. A pokračují přípravy seriálu Wonder Man.

Marvelovka Avengers: The Kangy Dynasty přišla o režiséra. Film měl natočit Destin Daniel Cretton, ten se však rozhodl projekt opustit. Šlo o přátelskou domluvu, Cretton nadále pro studio připravuje Shang-Chiho 2 a sérii Wander Man. Důvodem odchodu od Avengers měla být právě jeho pracovní vytíženost. Podle serveru Deadline dokonce s Marvelem jedná o tom, že pro něj natočí v budoucnu další film.

V říjnu se také objevila zpráva, že by Wonder Man mohl být zcela zrušený. Buď to Marvel přehodnotil, nebo šlo od začátku o nepřesnou informaci, protože podle Deadline bude natáčení série pokračovat hned po skončení svátečního období spojeného s Díkůvzdáním.

Už delší dobu se mluví o tom, že Avengers: The Kang Dynasty nadále nepíše Jeff Loveness, který je podepsaný pod neúspěšný snímek Ant-Man a Wasp: Quantumania. Před pár dny poskytl producent Lokiho Kevin R. Wright interview magazínu ComicBook.com a více či méně řekl, že The Kang Dynasty připraví Michael Waldron, scenárista první řad Lokiho a Doctora Strange v mnohovesmíru šílenství, který byl už dříve najatý, aby napsal Avengers: Secret Wars, které budou následovat po The Kang Dynasty.

Zatím nejsou žádné zprávy o tom, kdo by mohl nahradit Crettona na pozici režiséra. A stále není jisté ani to, jestli projekt zůstane beze změn. Studio pořád ještě nějak bude muset postavit ke skutečnosti, že představitel Kanga Jonathan Majors čelí před soudem velmi závažným obviněním. Už začaly prosakovat zprávy o tom, že studio chystá záložní řešení, ale oficiálně potvrzeno zatím není nic.

Titulní foto je ilustrační, z předchozích Avengers

Zdroje: Deadline, ComicBook

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest