Avengers: The Kang Dynasty – Jeden herec potvrdil účast

Avengers: The Kang Dynasty – Jeden herec potvrdil účast | Fandíme filmu
Marvel
Příští marvelovská týmovka je daleko, avšak fanoušci jsou zvědaví, jaké hrdiny v ní můžeme očekávat.

S právě probíhajícími stávkami herců a scenáristů vůbec není zřejmé, kdy se budou točit Avengers: The Kang Dynasty – příští marvelovská týmovka. Studio tak nemusí mít velké vrásky z toho, že se představitel Kanga soudí kvůli obvinění z napadení a šéf studia Disney (majitel Marvelu) nedáno zopakoval, že Marvel omezí počet projektů a sníží rozpočty.

Nicméně jednou „Avengers 5“ dorazí a fanoušci jsou zvědaví, kteří hrdinové ve filmu budou vystupovat. Promluvil Simu Liu, představitel Shang-Chiho, který aktuálně propaguje Barbie, a tak promlouvá na veřejnosti víc, než jeho jiné marvelovští kolegové. Redaktor časopisu Men’s Health se jej zeptal, zda v The Kang Dynasty bude vystupovat, když snímek točí Destin Daniel Cretton, s nímž připravil Shang-Chiho a legendu o deseti prstenech. Herec odpověděl:

[Stejně jako vy] jsem si také docela jistý, že v [The Kang Dynasty] hrát budu. Kromě toho opravdu nic nevím a vlastně ani vědět nechci, než všechno bude připravené. Jestli jsem se v téhle branži něco naučil, obzvlášť u Marvelu, tak to, že se věci mění a nemůžete si být jistí, že se něco opravdu stane, dokud nejste na place a nechystáte se natočit scénu. I pak se scény přetáčejí, věci se předělávají, v postprodukci se přidávají prvky s vizuálními efekty a tak dále.“

Zkráceně řečeno: V tuhle chvíli Simu předpokládá, že ve filmu vystupovat bude, ale u Marvelu se může cokoliv kdykoliv změnit. Nedávno herec naznačil, že film Shang-Chi 2 vznikne až po Avengers: The Kang Dynasty. To by mělo znamenat, že závěrečná scéna Legendy o deseti prstenech, kdy Shang-Chi a Katy (Awkwafina) odcházejí skrz magický portál spolu s Wongem (Benedict Wong) nesměřovala k Shang-Chimu 2, ale právě k Avengers: The Kang Dynasty.

Foto je ilustrační, předchozí Avengers

Zdroj: Men's Healt

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest