Robin and the Hood: Naomie Harris v moderním zpracování Robina Hooda

Robin and the Hood: Naomie Harris v moderním zpracování Robina Hooda | Fandíme filmu
Sky Cinema
Zobrazit další 3 obrázky
Tvůrci nového Robina slibují dobrodružství plné fantazie, ve stylu Rošťáků či Nekonečného příběhu.

Jakmile je nějaká slavná značka mimo copyrightovou ochranu, vznikají další a další adaptace jak na běžícím pásu. Rozhodně to platí i v případě Robina Hooda. Zatímco se o celé řadě zpracování pouze mluvilo a k realizaci dosud nedošlo, prakticky bez varování se objevuje snímek Robin and the Hood. Ten přináší moderní zpracování příběhu, v podobě dobrodružné komedie pro celou rodinu. Tvůrci film atmosférou přirovnávají k Rošťákům nebo Nekonečnému příběhu.

Hrdinkou je jedenáctiletá Robin, která si na plácku porostlém křovinami hraje s kamarády na rytíře. Pro partičku, která si říká „The Hoods“, se klacky stávají meči a víka od popelnic štíty. Z dronu je rázem majestátní sokol a hippiesačka, co v lese bivakuje, je přece děsivá čarodějnice. Z denního snění děti probudí až hrozba, že o své království navždy přijdou. Sousedství začne obcházet slizká developerka Clipboard a začne místním rodičům mazat med kolem pusy. Slibuje jim, že když ji nechají zarostlý plácek zválcovat, postaví na něm wellness a školku. Svět Robin a Hoodů je rázem v ohrožení. Ať se děti pokoušejí jak chtějí, rodiče je nechtějí poslouchat. Proto se zbojníci rozhodnou vzít situaci do vlastních rukou a zachránit lesní království sami.

Robin hraje začínající Darcey Ewart. Hippiesačku (a environmentální aktivistku) Auru ztvárnila Gwendoline Christie (Hra o trůny, Star Wars), developerku Clipboard Naomie Harris (bondovky). Mark Williams (Harry Potter) vystupuje jako místní starosta. Film natočil Phil Hawkins (The Last Showing, Legenda o čtyřech bojovnících). Scénář napsali debutující Stuart Benson a Paul Davidson.

Snímek byl dokončený letos v létě a prvně jej uvede britská stanice Sky Cinema. Pak se bude šířit Robin and the Hoods dál do světa. V galerii můžete vidět první fotografie.

Podklady a foto: Sky Cinema

Galerie: 4

Robin and the Hood: Naomie Harris v moderním zpracování Robina Hooda | Fandíme filmu Robin and the Hood: Naomie Harris v moderním zpracování Robina Hooda | Fandíme filmu Robin and the Hood: Naomie Harris v moderním zpracování Robina Hooda | Fandíme filmu Robin and the Hood: Naomie Harris v moderním zpracování Robina Hooda | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest