Wonka: Velké čokoládové dobrodružství v pohádkovém traileru

Wonka: Velké čokoládové dobrodružství v pohádkovém traileru | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Timothée Chalamet má charisma a Hugh Grant jej rozkošně sekýruje.

Jeden z největších filmů letošního prosince bude Wonka. Výpravný snímek se zaměřuje na mládí oblíbeného podivína z čokoládové továrny. Nabízí rozmáchlé měřítko, výrazné obsazení s Timothéem Chalametem v čele, hudební čísla i pohádkovou atmosféru, za kterou zodpovídají režisér Paddingtona a producenti Harryho Pottera.

Čerstvě na snímek láká nový trailer, který se hodně zaměřuje především na humornou stránku vyprávění. Nejvíc práce v tomhle směru potom odvedou Chalamet a Hugh Grant, kteří se mezi sebou skvěle špičkují. Grant s evidentním gustem ztvárnil věčně načuřeného Oompa-Loompu. Určité pochyby vzbuzují vizuální efekty. Nejsou špatné, nicméně v dnešní době se digitální triky hrozně často nadužívají, navíc v méně než stoprocentním provedení. Zrovna Wonkovi přitom víc slušel daleko větší důraz na kulisy a praktické efekty, klidně nerealistické, například ve stylu Barbie. Jen by to podtrhlo jeho rozšafnost. Ale počkejme si na premiéru. Čas ještě je, efekty se klidně ještě může podařit vytáhnout.

Mladou verzi pana Wonky ztvárnil Timothée Chalamet, Hugh Grant vystupuje jako Umpa-lumpa a vedle nich se přidávají Olivia Colman, Keegan-Michael Key, Rowan Atkinson nebo Sally Hawkins. Klíčovou úlohu dostala také Natasha RothwellRežie: Paul King. V novém snímku se vrátíme do minulosti, do Wonkova mládí, abychom se dozvěděli, co jej ovlivnilo a proč je takový, jaký je. A kdo ví, možná se dozvíme, kde vlastně vzal slavné Umpa-lumpy. Do českých kin film dorazí 14. prosince. Pusťte si trailer a koukněte na fotky.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 3

Wonka: Velké čokoládové dobrodružství v pohádkovém traileru | Fandíme filmu Wonka: Velké čokoládové dobrodružství v pohádkovém traileru | Fandíme filmu Wonka: Velké čokoládové dobrodružství v pohádkovém traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest