Rychlá rota: Klasický animovaný seriál dostane celovečerní zpracování

Rychlá rota: Klasický animovaný seriál dostane celovečerní zpracování | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Disney se chystá oživit seriálovou legendu o veverčích detektivech. Už mají dokonce režiséra.

Rychlá rota (Chip 'n Dale Rescue Rangers), detektivní seriál se sympatickou partou veverčích detektivů vznikl již v roce 1989. Ústřední dvojice Chip a Dale pochází však již ze 40. let, kde se začali objevovat po boku dalších postaviček od Disneyho (například Kačera Donalda). O Filmovém zpracování se začalo mluvit už před pěti lety, ale až nyní se projekt začíná hýbat kupředu.

Disney si pro „hranou“ verzi na pozici režiséra vybral Akivu Schaffera. Jeho nejznámějším a pravděpodobně nejzajímavějším režijním počinem je sci-fi komedie Sousedská hlídka. Dále natočil Piráta silnic a například i pár dílu seriálu Brooklyn 99.

Animovaný seriál Rychlá rota měl spoustu zajímavých postav, včetně několika záporáků a povedené příběhové linky, takže určitě je z čeho čerpat a filmové zpracování má slibný potenciál. Jásání je však zatím předčasné, protože na bližší informace si ještě nějakou chvíli počkáme, a navíc je i možné, že finální film zavítá pouze na Disney+ a do kin se nepodívá.

Co na to říkáte? Ukápla vám nostalgická slzička a těšíte se na filmové zpracování, nebo už jste hraných verzí původních animovaných pohádek přesyceni?

Galerie: 5

Rychlá rota: Klasický animovaný seriál dostane celovečerní zpracování | Fandíme filmu Rychlá rota: Klasický animovaný seriál dostane celovečerní zpracování | Fandíme filmu Rychlá rota: Klasický animovaný seriál dostane celovečerní zpracování | Fandíme filmu Rychlá rota: Klasický animovaný seriál dostane celovečerní zpracování | Fandíme filmu Rychlá rota: Klasický animovaný seriál dostane celovečerní zpracování | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest