Ballerina: Návrat Keanu Reevese v roli Johna Wicka potvrzen

Ballerina: Návrat Keanu Reevese v roli Johna Wicka potvrzen | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 1 obrázek
Další obsazení, podrobnosti o natáčení v Česku a potenciální synopse.

V pondělí jsme vás informovali o tom, že film Ballerina ze světa Johna Wicka se točí v Česku. Souběžně byl Keanu Reeves vyfocený v Praze. Nabízelo se, že se vrací jako Wick, ale potvrzené to nebylo a teoreticky mohlo jít o opravdu bláznivou shodu okolností. Včera už Collider vydal zprávu, že Reeves v Ballerině opravdu hraje a záhy informaci potvrdily i velké hollywoodské zpravodaje. Zatím stále není zřejmé, zda má John ve filmu větší prostor, anebo se jen krátce mihne.

Krom Wicka se vrací také Winston, známý manažer hotelu Continental, proslulého úkrytu pro zabijáky. Pokud Winston nebude cestovat, pak se zřejmě alespoň část děje odehraje v New Yorku. Postavu v sérii hraje Ian McShane. Mimochodem, když jsme u těch zeměpisných lokací: Casting také hledá japonského muže. Ten se samozřejmě může objevit kdekoliv na světě, ale kdo ví, třeba Ballerina bude mít nějaké vazby na události Johna Wicka 4, kde se hrdina do Japonska podívá.

Natáčení Balleriny začalo 7. listopadu a podle toho, co uvádí castingová agentura KN Casting, se tu bude točit až do začátku února. Produkce shání nejen „řadové“ komparsisty, ale už angažovala i baletky, takže můžeme očekávat, že hrdinku neuvidíme pouze v akci, ale také na jevišti. Z veřejně dostupných dokumentů je patrné, že štáb krom již dříve vyjevených lokací točí (bude točit) také v historické tovární budově Fabrika 1861 v Semilech a možná také v interiérech zámku Kačina.

A pak je tu ještě potenciální synopse filmu. Na svém webu ji zveřejnila castingová agentura Myrnyx Tyrnyx. Castigové agentury či různé inzerentní oběžníky pro filmové profesionály často doplňují synopse odněkud z internetu, jen aby mohly na web něco napsat a nemají žádné zákulisní informace. Ale kdo ví, třeba na tom něco bude. Pokud mají v Myrnyx Tyrnyx dobré informace a podařilo se mi správně rozluštit, co se strohým anglickým textem vlastně myslí, pak by synopse Balleriny mohla vypadat nějak takhle:

Děj filmu je zasazený do světa Johna Wicka. Mora (Ana de Armas) je baletka a vražedkyně z kriminálního klanu Ruska Roma. Když se dozví, kdo před lety zabil jejího otce, vydává se za pomstou. Vrah pochází z konkurenční zabijácké organizace. Ta sídlí v malé evropské vesničce, kde jsou věci jiné, než se na první pohled zdají být.

Dole v galerii můžete vidět pozdrav, který Ana de Armas sdílela z prvního dne natáčení.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena, která se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny. Keanu Reeves se vrací John Wick, Ian McShane jako Winston a dle starších zpráv bychom se měli dočkat Anjelicy Huston, jako „Ředitelky“ - šéfky vražedného baletního programu. Hlavní roli dostala Ana de Armas. Režíruje Len Wiseman. Scénář napsali Shay Hatten a Emerald Fennell. Chad Stahelski, režisér wickovské série, snímek produkuje.

Titulní foto je ilustrační, John Wick 3

Zdroje: Collider, Variety, The Hollywood Reporter, Ana de Armas, Myrnyx Tyrnyx, Fabrika 1861, KN Casting

Galerie: 2

Ballerina: Návrat Keanu Reevese v roli Johna Wicka potvrzen | Fandíme filmu Ballerina: Návrat Keanu Reevese v roli Johna Wicka potvrzen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest