Ballerina: Film ze světa Johna Wicka se točí v Praze

Ballerina: Film ze světa Johna Wicka se točí v Praze | Fandíme filmu
Lionsgate
Zdá se, že ve filmu vystoupí i samotný Keanu Reeves jako John Wick.

Před několika dny jsme vás informovali, že začíná natáčení Balleriny, nového filmu ze světa Johna Wicka. Tehdy jsme dodali pouze to, že se bude točit v Evropě, avšak pro našince je situace pikantnější. Točit se totiž bude v Česku. S určitostí můžeme říct, že se bude natáčet v Praze, minimálně po dobu několika dní. Z veřejně dostupných dokumentů je v tuhle chvíli patrné přinejmenším to, že si filmaři pronajali Desfourský palác na pražské Florenci a točit zřejmě budou také v okolí Národního divadla, nebo možná přímo v něm. Českou stranu natáčení zajišťuje lokální společnost Czech Anglo Productions, která se zahraničními štáby spolupracuje dlouhodobě (naposledy u nás připravovala remake Vrány) Takže pokud se budete v listopadu pohybovat po Praze, mějte oči na stopkách, třeba uvidíte Anu de Armas.

A to možná není všechno. V Praze se momentálně nachází také Keanu Reeves, jak dokládají fotografie fanoušků, kteří se s ním vyfotili v restauraci Taiko Ramen na pražském Žižkově. Samozřejmě by mohlo jít o shodu okolností, ale přímo se nabízí varianta, že Keanu bude ve filmu vystupovat jako John Wick. Dosud jeho účast nebyla potvrzena, ale spolu s jeho přítomností v Česku šance stoupá.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena, která se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny. Není zřejmé, zda se ve filmu objeví Keanu Reeves jako John Wick, ale měli bychom se dočkat Anjelicy Huston, jako „Ředitelky“ - šéfky vražedného baletního programu. Hlavní roli dostala Ana de Armas. Režíruje Len Wiseman. Scénář napsali Shay Hatten a Emerald Fennell. Chad Stahelski, režisér wickovské série, snímek produkuje.

Foto je ilustrační, John Wick 3

Zdroje: Magistrát, Registr smluv

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest