John Wick 4: První ukázka říká, že Keanu tentokrát zabije úplně všechny

John Wick 4: První ukázka říká, že Keanu tentokrát zabije úplně všechny | Fandíme filmu
Summit Entertainment/Lionsgate
O slovo se hlásí spin-off s Anou de Armas v hlavní roli.

Další snímek, který se dočkal bližšího představení na letošním CinemaConu, byl John Wick 4. Toho uvedli osobně Keanu Reeves a režisér Chad Stahelski. O sérii se mluvilo jako o oslavě bojové choreografie, kdy je možné vyprávět příběh skrze baletickou akci. Čeká nás „milostný dopis klasickým akčním filmům“ a máme se těšit na extrémní akční scény, které sérii definují.

Uvedena byla první upoutávka. Ta zatím čeká na uvedení na internetu, prozatím se musíme spokojit alespoň s popisem: Kromě samotného Wicka (Reeves) v ní vystupují Laurence Fishburne jako Bowery, Ian McShane jako Winston a Bill Skarsgard jako nový záporák. V ukázce stál na střeše, působil stylově a nebezpečně. Bowery Johhnovi říká, že začíná nový den. Blíží se nové myšlenky, nová pravidla a nové vedení. Také se ptá Wicka, jestli je připravený. Ten odpovídá, že „všechny zabije. Winston pro změnu říká, že Johnovi přeje, aby našel klid, a že tahle cesta vede jedině do hrobu.

Zápletku filmu stále neznáme, ale uvedena byla hromada akce. V Tokiu, kdesi v poušti, v nočním klubu, v podzemní tělocvičně, v mokrém prostředí plném vody. Jezdí se na koni pouští, probíhají automobilové honičky. John likviduje oponenty nunčakami, proti němu jdou protivníci se sekerami nebo luky. Hodně se šermuje, ke slovu se dostane naštvaný pes. Keanu prakticky nonstop někoho likviduje a záběry vypadají parádně.

Krom prvního traileru pro Johna Wicka 4 nabídl CinemaCon také vůbec první pohled na Anu de Armas, jež dostala hlavní roli ve spin-offu s názvem Ballerina. Sníme se bude točit letos v létě a první obrázek ukazoval titulní protagonistku se samopalem v ruce.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 24. 3. 2023.

Foto je ilustrační - John Wick

Zdroje: Lionsgate, CinemaCon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest