John Wick: Keanu Reeves prozradil, jak dlouho chce ještě zabijáka hrát

John Wick: Keanu Reeves prozradil, jak dlouho chce ještě zabijáka hrát | Fandíme filmu
Summit Entertainment
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zatím se Reeves a režisér Chad Stahelski plně věnují přípravám čtyřky, než se pustí do pětky.

Keanu Reeves momentálně propaguje svoji novinku Bill & Ted Face the Music, a tak se jej novináři ptají i na jeho úspěšnější série. OK! Magazine stočil řeč na Johna Wicka. Konkrétně se herce zeptal, jak dlouho vlastně ještě nezničitelného zabijáka hodlá hrát. Připomeňme při tom, že zatím jsme viděli tři díly série a před časem bylo oficiálně potvrzeno, že kromě čtvrtého vznikne i pátý. A zdá se, že jej Keanu nutně nevidí jako nějaké plánované vyvrcholení Johnových eskapád. V interview odvětil, že Wicka hodlá hrát do té doby, dokud jej nohy unesou a dokud o sérii diváci budou stát.

Pravdou je, že od podobné série fanoušci asi neočekávají nějaké uvěřitelné zpracování toho, kolik toho tělo jednoho člověka, který stojí proti konstantní přesile, může vlastně vydržet. A fandové nejspíš nečekají ani nějakou důkladnou výstavbu příběhu a budování Johnova charakteru, kterému by příliš velké množství dílů mohlo nějak podrážet nohy. Ne, tady prim skutečně hrají akční scény a to, jestli diváky i nadále dovedou zaujmout. Režisér Chad Stahelski se toho zřejmě nebojí, protože v nedávném rozhovoru uvedl, že pro Johna Wicka 3 vymysleli tolik akce, že jí část museli odložit až na čtyřku. A sám režisér tehdy uváděl, že si dovede představit, že spolu s Wickem stráví čas minimálně do pátého filmu, takže ani jemu není myšlenka dlouhověkosti celé série cizí.

V pozdějším rozhovoru Stahelski k budoucnosti přistupoval trochu víc pragmaticky. Připustil, že souběžné odsouhlasení čtyřky a pětky má především obchodní důvody. Studio si je moc dobře vědomé toho, že ani on ani Keanu Reeves nemládnou, a tak je třeba využít toho, že zatím stále ještě v sobě nějakou energii mají. Aktuálně se však pracuje čistě na scénáři čtyřky. Až s ním budou Stahelski a Reeves spokojení, tak se film zrealizuje. Mezitím můžou vznikat nějaké nápady pro pětku, pětka se může začít taktéž sepisovat, ale prioritou je v tuhle chvíli zkrátka čtyřka, do které tvůrci dají všechno a rozhodně si nehodlají nic schovávat na později.

Co myslíte? Jak dlouho ještě mohou vznikat další filmy s Johnem Wickem, aniž by fanoušci začali ztrácet zájem?

Zdroje: OK! Magazine, Comicbook.com

Galerie: 6

John Wick: Keanu Reeves prozradil, jak dlouho chce ještě zabijáka hrát | Fandíme filmu John Wick: Keanu Reeves prozradil, jak dlouho chce ještě zabijáka hrát | Fandíme filmu John Wick: Keanu Reeves prozradil, jak dlouho chce ještě zabijáka hrát | Fandíme filmu John Wick: Keanu Reeves prozradil, jak dlouho chce ještě zabijáka hrát | Fandíme filmu John Wick: Keanu Reeves prozradil, jak dlouho chce ještě zabijáka hrát | Fandíme filmu John Wick: Keanu Reeves prozradil, jak dlouho chce ještě zabijáka hrát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest