John Wick: S pětkou se stále počítá

John Wick: S pětkou se stále počítá | Fandíme filmu
Lionsgate
Proč se netočila zároveň se čtyřkou? A jak to bude s novým Highlanderem?

Není to tak dávno, co jsme jsme viděli první teaser pro Johna Wicka 4. Skončí sága tam, nebo bude pokračovat dál? Režisér Chad Stahelski pro Collider řekl, že v tuhle chvíli je studio Lionsgate jednoznačně odhodlané pokračovat. Zároveň to vypadá, že jak Stahelskiho, tak představitele hlavní role Keanu Reevese série pořád baví. Přípravy pětky prozatím nezačaly, přičemž režisér prozradil, že obvykle s Reevesem začnou další film plánovat v momentě, kdy společně spolu tráví spoustu času při propagaci předchozího dílu a začnou mít pocit, že už by se měli pustit do práce.

Jeden čas to vypadalo, že by se čtyřka a pětka mohly točit naráz. Proč k tomu nakonec nedošlo? Pro ComicBook.com režisér objasnil, že tímhle způsobem točit prostě nechtěl. Má pocit, že když se o to filmaři pokusí, často to nedopadne moc dobře. Natáčení je extrémně dlouhé, takže jsou všichni unavení, dochází jim invence a akční scény nevyhnutelně začínají působit jedna jako druhá. Když si dáte pauzu, tak si odpočinete, poučíte se z vlastních chyb a načerpáte novou inspiraci. Možná to není tak ekonomicky výhodné, ale šance na lepší výsledek roste.

Stahelski zatím ve svojí kariéře jako režisér točil pouze sérii John Wick. Má přitom vyhlédnutou celou řadu dalších projektů. A jedním z nich je i remake Highlandera s Henrym Cavillem v hlavní roli. Je konečně na cestě? Ne tak docela. O řežbě nesmrtelných Chad pro Collider řekl, že se tvůrci stále ještě snaží dotáhnout scénář. Myslí si, že už jsou blízko, ale k tomu, aby se dalo pomýšlet na začátek natáčení pořád ještě něco chybí.

Foto: John Wick 4

Zdroje: Collider I, II, ComicBook

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest