John Wick 4: První trailer je tady

John Wick 4: První trailer je tady | Fandíme filmu
Lionsgate
Zobrazit další 3 obrázky
Keanu Reeves překvapil Comic-Con a dal nám první plakát a teaser trailer pro dalšího Johna Wicka.

Další překvapení z letošního Comic-Conu je tu. Filmový magazín Collider pořádal setkání s několika filmovými režiséry. Timem Millerem, Andrew Stantonem a Chadem Stahelskim. Chad je známý jako režisér série John Wick a Keanu Reeves na Comic-Con přicestoval, aby vystoupil ještě na jednom dalším panelu. Vlastně tak dávalo smysl, když Keanu panel Collideru přepadl a společně s Chadem blíže představili Johna Wicka 4.

Pánové prozradili, že se děj odehrává v Americe, Jordánsku, Berlíně, Paříži a Japonsku. Odhalili nový plakát (viz dole v galerii) a především odtajnili teser trailer! Ten skladbou záběrů připomíná starší ukázku, jež byla k vidění výhradně v uzavřeném prostředí dubnového Cinema Conu. Aktuální teaser je ale určený široké veřejnosti a níže si jej můžete přehrát. Ukázka je narvaná akcí a na první pohled to vypadá, že tvůrci opravdu dělali vše pro to, aby posunuli kaskadérskou show zase na další úroveň.

Keanu Reeves se vrací jako John Wick, Laurence Fishburne jako král Bowery, Lance Reddick jako Charon a Ian McShane jako Winston. Nově byli zatím obsazeni Scott Adkins, Rina Sawayama, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada, Marko Zazor a Shamier Anderson. Režíruje opět Chad Stahelski. Scénář napsali Shay Hatten a Michael Finch. Natáčet se bude letos v létě v Paříži, Berlíně, New Yorku a Japonsku. Premiéra je stanovena na 24. 3. 2023.

Foto je ilustrační - John Wick

Zdroje: Lionsgate, San Diego Comic Con

Galerie: 4

John Wick 4: První trailer je tady | Fandíme filmu John Wick 4: První trailer je tady | Fandíme filmu John Wick 4: První trailer je tady | Fandíme filmu John Wick 4: První trailer je tady | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest