Ballerina: Film ze světa Johna Wicka najal oscarovou scenáristku

Ballerina: Film ze světa Johna Wicka najal oscarovou scenáristku | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 1 obrázek
Bondova parťačka Ana de Armas má o natáčení svého nového akčňáku jasnou představu.

Už nějakou dobu se připravuje akční snímek Ballerina. Spin-off Johna Wicka je zasazený do prostředí vraždících baletek, s nimiž jsme se seznámili v Johnu Wickovi 3. Loni na podzim byla jako představitelka hlavní role obsazena Ana de Armas (Není čas zemřít, Na nože), od té doby jsme však neměli žádné další zprávy.

Teď se zajímavou novinkou přišla sama představitelka hlavní role. Ta v rozhovoru pro magazín Elle prozradila, že si vymohla najmutí nové scenáristky Emerald Fennell:

Najmout scenáristku pro mě bylo opravdu důležité, protože když jsem se k projektu připojila, byli jeho součástí pouze režisér Len Wiseman a ještě jeden chlap. Tak jsem jim řekla, že takhle to nepůjde. Měla jsem pohovor s asi pěti nebo šesti scenáristkami a najali jsme Emerald Fennell, na což jsem opravdu hrdá.“

Oním „druhým chlapem“ je Shay Hatten, který pracoval na scénáři Johna Wicka 3. Emerald Fennell má Oscara za snímek Nadějná mladá žena a jeden rok pracovala také jako showrunnerka špionážní série Na mušce. Ballerina tedy spolu s ní rozhodně získává zajímavou tvůrčí posilu.

Hlavní hrdinkou příběhu je mladá žena, která se bude snažit pomstít vrahům svojí rodiny. Není zřejmé, zda se ve filmu objeví Keanu Reeves jako John Wick, ale měli bychom se dočkat Anjelicy Huston, jako „Ředitelky“ - šéfky vražedného baletního programu. Chad Stahelski, režisér wickovské série, snímek produkuje.

Foto je ilustrační, Ana de Armas v bondovce Není čas zemřít

Zdroj: Elle

Galerie: 2

Ballerina: Film ze světa Johna Wicka najal oscarovou scenáristku | Fandíme filmu Ballerina: Film ze světa Johna Wicka najal oscarovou scenáristku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest