Režiséři Avengers Russoovi chystají další komiksový film

Režiséři Avengers Russoovi chystají další komiksový film | Fandíme filmu
Marvel Studios
Vrátí se bratři Russoovi k Marvelu nebo zkusí štěstí někde úplně jinde?

Bratři Russoovi se v poměrně krátké době vyšplhali mezi hollywoodskou autorskou smetánku. Ještě v roce 2006 obšťastňovali publikum průměrnou romantickou komedií My dva a křen a do roku 2014 točili hlavně komediální televizní seriály. Že jednou natočí nejvýdělečnější akční velkofilm všech dob, asi tušil málokdo. Pak ale přišel Captain America: Návrat prvního Avengera, spolu se kterým začala gigantická kariéra u Marvelu vrcholící kolosálními Avengers: Endgame.

Ani mimo Marvel si bratři nevedli špatně. Založili vlastní produkční společnost. Loni pro Netflix vyrobili jeden z jeho největších filmů – Vyproštění. Co nevidět pro streamovací službu začnou natáčet jeden z jejích nejdražších filmů, špionážní akci The Gray Man. Pro Disneyho chystají nového Herkula a aktuálně propagují drama Cherry, za které by Tom Holland stále ještě mohl být nominovaný na Oscara. Vrátí se ale ještě ke komiksům? Zjevně ano, Anthony Russo v rozhovoru uvedl následující:

„Joe a já milujeme natáčení filmů na všech úrovních. Natočili jsme film s tím nejmenším i tím největším myslitelným rozpočtem. A stejně tak si užíváme všechno mezi tím. Jednoho dne naprosto jednoznačně natočíme další [komiksový] film. Pravděpodobně to ani nebude trvat dlouho. Zatím nemůžeme říct, pro koho ten film točíme, ale máme rádi nové výzvy a rádi objevujeme nové obzory. Samotné nás překvapilo, kam jsme zamířili a doufáme, že překvapíme i diváky.“

Nelze vyloučit, že nás Anthony tak trochu tahá za fusekli a ve skutečnosti se bratři vracejí k Marvelu. Natočit pro něj něco po vrcholných Avengers: Endgame by jistě výzvou bylo. Zároveň ale vyjádření působí dojmem, že Russoovi skutečně zkusí něco úplně nového a neotřelého. Takže o co by se mohlo jednat? Snad o nějaký projekt ze světa Valiantu, který se před rokem neúspěšně pokusil na plátna přinést Bloodshot s Vinem Dieselem? Nebo bratři zůstanou věrni Netflixu a zfilmují pro něj některý z komiksů Marka Millara (Kingsman, Kic-Ass, Wanted…), na jehož kompletní dílo streamovací gigant zakoupil práva?

Zatím skutečně můžeme pouze spekulovat, tak dejte do komentářů vědět, u jakého komiksového projektu byste Russoovi rádi viděli napříště vy.

Foto: Marvel Studios

Zdroj: Fandango

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest