She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones

She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Vedle Jessicy Jones by mohlo dojít na návrat další postavy a ukázat se má také další marvelovská hrdinka. A kde tvůrci čerpali inspiraci?

She-Hulk je jedna z řady dalších chystaných minisérií od Marvelu, která dorazí na streamovací platformu Disney+. Dočkat se jí máme někdy příští rok. V centru dění bude stát Jennifer Walters, kterou ztvární Tatiana Maslany. Jennifer je právnička a sestřenka Bruce Bannera alias Hulka, který jí v komiksové předloze dal transfúzi své krve, aby jí zachránil život, jelikož hrdinka byla ošklivě postřelena mafií. Transfúze zabrala, nicméně Jennifer se proměnila v She-Hulk, v ženskou verzi zeleného monstra se stejnými schopnostmi jako Hulk.

Víme, že se v minisérii objeví Mark Ruffalo, jehož jsme naposledy viděli jako Smart Hulka v Avengers: Endgame. Naposledy jsme také slyšeli, že se vrátí Tim Roth jako AbominationNeuvěřitelného Hulka. Abomination by však nemusel být jediným navrátilcem. Vyloučen není návrat univerzitního profesora Samuela Stersne, jehož v Neuvěřitelném Hulkovi hrál Tim Blake. Při konfrontaci s Abominationem se do jeho rány na hlavě dostalo pár kapek Bannerovy krve, načež započalo zrození padoucha Leadera. Ten je v komiksech jedním z dalších velkých Hulkových protivníků. Je vysoce inteligentní, ovládá telepatii, telekinezi a dokáže předpovídat události dříve než se stanou. Jeho návrat zatím nebyl potvrzený oficiálně.

Údajně bychom mohli potkat v She-Hulk další povědomou tvář. Internetem se šíří zvěst, že Marvel má zájem o Krysten Ritter, jež si má zopakovat roli Jessicy Jones! Ritter postavu soukromého očka s posttraumatickou stresovou poruchou hrála v seriálech Jessica Jones a The Defenders, dokud je nezrušil Netflix. Práva na Jessicu Jones a zbylé hrdiny od Marvelu (Daredevil, Luke Cage, Iron Fist a Punisher), kteří také dostali vlastní seriály na Netflixu, se postupně vracejí k Marvelu zpět. Zcela vyloučit tedy účast Krysten Ritter nelze. A její Jessica Jones by nemusela mít jediná netflixovská postava, která se vrátí. Ve Spider-Manovi 3 se má údajně objevit Daredevil s tváří Charlieho Coxe, který postavu ztvárnil na Netflixu.

Když odsuneme fámy stranou, tak oficiálně se k hereckému obsazení připojila Ginger Gonzaga z komediálních seriálů K smíchu nebo Jednotka vesmírného nasazení. Gonzaga se má ujmout role nejlepší kamarádky hlavní hrdinky. Podle všeho by se mohlo jednat o Patricii „Patsy“ Walker. Ta je soukromým detektivem a někdy Jennifer pomáhá řešit její právní případy. V komiksech také vystupuje jako superhrdinka Hellcat. Je třeba zmínit, že Patricie "Trisha" Walker už svoji hranou verzi měla.

Právě v seriálu Jessica Jones ji ztvárnila Rachael Taylor. Zdánlivé "přeobsazení" role tedy buď vyvrací předchozí zvěst o údajném návratu Krysten Ritter, anebo naznačuje, že si Marvel bude hodně vybírat, koho si ze starých projektů přivede do těch nových a koho ne. Vysvětlené by to mohlo být skrze cestování napříč paralelními dimenzemi, které zřejmě bude důvodem pro to, že se v chystaném Spider-Manovi 3 objeví starší verze Peterů Parkerů a jejich záporáci.

Netflix
Krysten Ritter jako Jessica Jones ve stejnojmenném seriálu

Stejně jako v právě vysílané minisérii WandaVision, která je vyprávěna formou starých sitcomů, i She-Hulk v deseti půlhodinových epizodách nezapře komediální nádech. K tomu tvůrcům posloužila jako inspirace tvorba autora Johna Byrnea, který si She-Hulk vzal do parády v 80. letech. Oproti starým verzím Byrne vyobrazil postavu ve zcela novém světle. She-Hulk si najednou uvědomovala, že je komiksovou postavičkou, jež pravidelně probourávala čtvrtou zeď, na což je v komiksech nejznámějším odborníkem Deadpool.

Režii minisérie si mezi sebou rozebraly Kat Coiro a Anu Valia, přičemž první jmenovaná se postará o šest epizod, druhá bude mít na starost zbylé čtyři.

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. V hlavní roli vystoupí Tatiana Maslany, kterou doplní Mark Ruffalo jako Hulk a Tim Roth jako Abomination. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao a režisérky Kat Coiro a Anu Valia. Minisérie bude uvedená v roce 2022.

Foto: Marvel

Zdroje: Deadline, Movie Web (Emmy Magazine), Reddit 

Galerie: 10

She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu She-Hulk: V minisérii s Hulkovou sestřenkou by se mohla údajně ukázat Jessica Jones | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest